06 / 05 / 2024

dumankaya inşaat projesi kazanç tablosu

dumankaya inşaat projesi kazanç tablosu

Merkez Bankası’nın yayınladığı verilere göre 2015 Ekim ayı itibariyle konut yatırımları yüzde 18.69’luk bir prim oranı ile döviz gibi yatırım araçlarını geride bıraktı. Yıllık bazda ise bu oranın yüzde 20’yi aşması bekleniyor.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

dumankaya inşaat projesi kazanç tablosu Haberi

dumankaya inşaat projesi kazanç tablosu

Bugüne kadar İstanbul’un en çok kazandıran projelerine imza atan Dumankaya İnşaat ise, ön satış dönemi ile birlikte sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra anahtar teslimi sonrası asistan, konut destek, dizayn destek gibi hizmetleri ile Türkiye ortalamasının üzerinde bir kazancı garanti ediyor.


Dumankaya İnşaat fırsat niteliğindeki bölgelerde hayata geçirdiği eşsiz projeler ile daha ilk adımda yatırımcılara karlı bir seçenek sunarken, Dumankaya Dünyası ile de geniş bir satış sonrası destek hizmetleri sunuyor. Asistan hizmetleri, aktiviteler aracılığıyla projenin bir sosyal toplanma alanına dönüştürülmesi, satış-kiralama hizmetleri, dizayn destek, konut destek gibi çalışmaları oluşturduğu hizmetler bütünü de yatırımcıların kazancını katlıyor.


Dumankaya’nın hayata geçirdiği çeşitli projelerinde yüzde 150’yi bulan kazanç oranları ve sektörün yatırımcı için önemine değinen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: “Ekonomide belirsizliğin...