12 / 05 / 2024

dumankaya inşaat satışları

dumankaya inşaat satışları

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya döviz kurundaki artışın yurtdışı satışlarına olumlu etki ettiğini ve konut satışlarını artırdığını belirtti. Dumankaya, "İç satışlardaki düşüşe rağmen yurtdışı satışlarımız %30’lar seviyesine çıktı."

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Kocaeli'de inşaat ihtiyaçları karşılanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerinin ev tadilatı için inşaat ihtiyaçları karşılanıyor.

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Çin, emlak satışlarını yüzde 40 artırdı!

Rum Emlakçılar Birliği Başkanı Kiriakos Talattinis, emlak satışlarında yüzde 40 oranında artış yaşandığını söyledi. Talattinis, Çin’in yaptığı yatırımların sektöre etkisi olduğunu söyledi.

Düşük faizler inşaat sektörünün yüzünü güldürdü!

15 Temmuz sözde darbe girişiminden sonra inşaat satışlarında büyük orada artış gözlendi. Düşük faizlerle verilen kredilerle alınan evler, inşaat sektörünün yüzünü güldürdü.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı!

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

dumankaya inşaat satışları Haberi

dumankaya inşaat satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verilerine göre Nisan Ayı’nda toplam konut satışları yüzde 12,3 gerilerken aynı dönemde mortgage kredili konut satışları yüzde 42,5 gibi çok büyük oranda geriledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya döviz kurundaki artışın yurtdışı satışlarına olumlu etki ettiğini ve konut satışlarını artırdığını belirtti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: "Faizlerin yükselmesi ve seçim süreci 30 Mart’a kadar satışların çok durağan seyretmesine sebep oldu. Ama yine de korktuğumuzdan iyi geçti. İç satışlardaki düşüşe rağmen yurtdışı satışlarımız %30’lar seviyesine çıktı. İç satışlarda yaşadığımız kaybı yurtdışı satışlar ile telafi ediyoruz”  


Nisan ve Mayıs aylarında konut satışlarının beklenenin altında kaldığını ancak borsadaki yükselişin sektöre olumlu yansıyacağına ve satışları artıracağına dikkat çeken Dumankaya,...