12 / 05 / 2024

dumankaya mix fiyatlar

dumankaya mix fiyatlar

Dumankaya Miks Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunan projede ilk yıl peşinat ve taksit ödemesi yapılmıyor

Markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır!

İnşaat sektörünün eylül ve ekim sonrası dönemde yükselişe geçeceğini belirten Ali Dumankaya, "Gayrimenkul fiyatları her zaman artan bir ivme gösteriyor. Bu sebeple yılın üçüncü çeyreğinde markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır. " dedi.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix' de kuruldu.

Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar 333 bin TL 'den başlıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları!

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre mesafede bulunan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinden oluşuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri fiyatları!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Toplam 300 tane daireden meydana gelen projede firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

dumankaya mix fiyatlar Haberi

dumankaya mix fiyatlar

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Dumankaya Miks projesi, 2 kule şeklinde yükseliyor. Projedeki kulelerden biri 23 katlı diğeri ise 32 katlı olarak tasarlandı. 


Toplam 657 konutun yer aldığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki stüdyolar 39-41 metrekare, 1+1'ler 56-135 metrekare ve 2+1'ler 97-99 metrekarelik alanlara sahip. 


Peşin fiyatların 146 bin 470 TL'den başladığı projede 1.510 TL'den peşinatlar ve 5 Ocak 2014'te yapılacak ara ödemeler ise 47 bin 455 TL'den başlıyor. Projedeki 108 ay eşit taksit şeklinde ödenen vadelendirme ise 1563 TL'den başlıyor. Ancak bu taksitlere Ocak 2014'te başlanıyor. 


Yüzde 1'lik KDV uygulanan projede peşinatlar yüzde 1 olarak belirlendi. Şimdi alınan konutlarda ödemeler 2014'te başlıyor. İlk yıl peşinat ya da taksit ödemesi de yapılmıyor. Dilenirse...