04 / 05 / 2024

Dumankaya Mozaik kiralık

Dumankaya Mozaik kiralık

Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan Dumankaya Mozaik Evleri'nde peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Proje 799 konut ve 1 dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik satış fiyatları...

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik ödeme planı 2016 kampanyası!

Dumankaya Mozaik Evleri projesinde 2017 yılına kadar peşinat ve aylık taksit ödemesi yapılmıyor. Nisan ayında teslim edilecek olan Dumankaya Mozaik Evleri'nde 799 konut yer alıyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası başladı. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri'nde ödemeler 2017'de başlıyor!

Dumankaya Mozaik Evleri projesinde 2016 yılı boyunca peşinat ve aylık taksit ödemesi yapılmıyor. Ödeme kampanyası kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede fiyatlar 179 bin 520 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat!

Konum bilgisine göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat kapsamında 1+1'ler 213 bin 840 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat listesine göre 1+0'larda 176 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Mozaik kiralık Haberi

Dumankaya Mozaik kiralık

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Mozaik İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Dumankaya Mozaik satış fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


D planı gold paket kapsamında kira ve aidat garantisi veriliyor, mülk yönetimi, kredi ödeme yardımı ve ilave teknik destek gibi imkanların sunulduğu Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri'nde fitness alanı, saunalar, oturma alanları, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, hobi odası, güneşlenme terasları, pergolalı gezinti yolları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, yüzme havuzu, lavanta hasat alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor.


Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

1+1 daireler 411 bin...