29 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik ön satış

Dumankaya Mozaik ön satış

Az sayıda dairenin ön satışa sunulduğu Dumankaya Mozaik projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede avantajlardan yararlanmak için son günler...

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödemeler!

Dumankaya Mozaik Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 520 TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödemeler nasıl yapılıyor?

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödeme seçenekleri!

Konut alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul' un Anadolu Yakası Sancaktepe' de yükseliyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödeme seçenekleri kapsamında 60 ayda 0 faiz uygulanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik ön satış Haberi

Dumankaya Mozaik ön satış

Blokların 3-5-7 katlı olarak dizayn edildiği Dumankaya Mozaik projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede ön satış sürecine devam ediliyor.


Konutlar için 7 bin ön talep toplanan Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi, Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Dumankaya Mozaik Evleri,  799 adet daire ve 1 adet iş yerinden meydana geliyor. 



64 bin metrekare alan üzerinde yükselen Dumankaya Mozaik Residence'ta yer alan daireler 2017 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Projede az sayıda daire ön satışa sunuldu. 


Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe projesinin sosyal donatı alanları arasında;  dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center...