16 / 05 / 2024

Dumankaya Mozaik toplam daire

Dumankaya Mozaik toplam daire

Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılırken, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor...

Dumankaya Mozaik

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi 3-7 katlı 24 blokta toplam 502 daireden meydana geliyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Nisan 2017 yılında tamamlanacak...

Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç!

Toplam 40 bin metrekare arsa alanına yayılan proje konum bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta yer alıyor. Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç....

Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi!

Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Mozaik Konutları toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi bilgileri...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 799 tane daire ve 1 tane dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Toplam 799 konut ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te 36 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri satış ofisi iletişim Numarası: 0216 511 58 00

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 64 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje 799 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daire fiyatları 219 bin 120 TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Dumankaya Mozaik Evleri teslim tarihi!

Toplam 64 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 799 adet daire bulunuyor. Dumankaya Mozaik Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlandı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde 3+1'ler 462 bin TL'ye!

Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 462 bin TL'den satışa sunuluyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+1'ler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde peşin ve banka kredili fiyatlarına 0 peşinat ve yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+0'lar 169 bin 840 TL!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'de 4 farklı dekorasyon seçeneği sunan Dumankaya Mozaik projesinin yüzde 70'ini kapsayan yeşil ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor..

Dumankaya Mozaik toplam daire Haberi

Dumankaya Mozaik toplam daire

Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi. 1.etap satışlarının sona erdiği proejde ikinci etap satışlarına başlandı. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Dumankaya Mozaik Konutları, 799 adet daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. 


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik lansman fırsatları dahilinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları mevcut. 


Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme avantajı sağlanıyor. Proje, Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve...