30 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik lansman fırsatları

 Dumankaya Mozaik lansman fırsatları

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılırken, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor...



Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi. 1.etap satışlarının sona erdiği proejde ikinci etap satışlarına başlandı. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Dumankaya Mozaik  Konutları, 799 adet daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. 


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik lansman fırsatları dahilinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları mevcut. 


Dumankaya Mozaik lansman fırsatları kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme avantajı sağlanıyor. Proje,  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön