23 / 07 / 2024

Dumankaya Mozaikte kdv oranı ne kadar

Dumankaya Mozaikte kdv oranı ne kadar

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkarılmasının ardından, yüzde 1 KDV avantajına sahip projelere ilgi arttı. % l'lik bu KDV avantajına sahip markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik'te satışlar başladı.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office nerede?

Dumankaya Flex Office projesinde toplam 321 adet ofis bulunuyor. 32 katlı tek kuleden oluşan projede yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office nerede?

Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor!

32 katlı tek kuleden oluşan Flex Office Dumankaya projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor.

Dumankaya Horizon'da kiracısı hazır mağazalar! 1 milyon 441 bin TL+KDV!

Toplam 109 adet konut ve 35 adet ticari birimden meydana gelen Dumankaya Horizon projesinde 10 ticari birim satışa sunuldu. Kiracı garantisi verilen mağazaların fiyatları 1 milyon 441 bin TL+KDV'nde başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Mozaik 2. etap fiyat listesi!

Dumankaya Mozaik 2. etap fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor...

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme

Yüzd 1 KDV avantajıyla satış sürecine devam edilen Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme planına göre firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor...

Dumankaya Mozaik'te 153 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Projede 153 bin liradan başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor!

Dumankaya İnşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV imkanı!

Dumankaya İnşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaik projesinde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor!

DUMANKAYA İnşaat'ın, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik adlı konut projesinde yüzde 1 KDV avantajı ile konut satışı yapılıyor. Yüzde 1'lik KDV avantajına sahip projede fiyatlar 153 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDv'li son fırsatlar!

Dumankaya İnşaat'ın, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik adlı konut projesinde yüzde 1 KDV avantajı ile konut satışı yapılıyor. Projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV!

Dumankaya İnşaat'ın sağlık ve metro yatırımlarıyla öne çıkan Sancaktepe bölgesinde hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaikte kdv oranı ne kadar Haberi

Dumankaya Mozaikte kdv oranı ne kadar


Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkarılmasının ardından, yüzde 1 KDV avantajına sahip projelere ilgi arttı. % l'lik bu KDV avantajına sahip markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik'te satışlar başladı. İstanbul Sancaktepe'de yapımına başlanan projede 1 + 1 ile 4+1 daire tiplerini içinde barındıran 799 konut bulunacak. Dairelerin satış fiyatı ise 153 bin liradan başlıyor. Proje 3'ncü köprüye, metro istasyonuna, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına yakın noktada bulunuyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: