03 / 05 / 2024

Dumankaya projeler

Dumankaya projeler

Dumankaya, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul buluşması Cityscape Global 2015 Fuarı'na Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim istanbul ve Dumankaya Mozaik projeleriyle katılıyor.

Dumankaya, Adres’te ön talep toplamaya başladı!

Dumankaya İnşaat ‘Adres’ konseptli projelerine yoğun talep üzerine bir yenisini daha ekliyor. Dumankaya Adres projelerinde, 2008'den bu yana 10 etapta 2 bin 500 konut sattı.

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat yatırımlarıyla sürdürülebilir kalite anlayışını geliştiriyor!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Dünyası farkıyla oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Adres Sancaktepe’de ön talep kuyruğu!

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Dumankaya ile Al Mazaya'dan Ritim İstanbul'da ortaklık!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

Dumankaya'dan Kocaeli Çayırova'ya yeni proje!

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

Dumankaya Çayırova projesi 4 bin 500 aileyi ev sahibi yapacak!

Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Gebze’nin Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak dev bir projeyi hayata geçiriyor.

Dumankaya İnşaat D planı!

Dumankaya İnşaat D planı uygulaması tanıtıldı. D planı kapsamında olan projeler Dumankaya Ritim İstanbul ve Dumankaya Hi-Fit. D planı, hem finansal hem de yaşam kaliteyi artıracak şekilde tasarlandı.

Dumankaya Mozaik'te yatırım yapan kazanıyor!

Dumankaya Mozaik'te yatırım yapan kazanıyor. Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması, yüzde 1 KDV avantajına sahip projeler arasında yer alan Dumankaya Mozaik’in yatırımcı nezdinde cazibesini artırıyor.

Dumankaya İnşaat'tan sıfır faiz kampanyası!

' Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ' misyonuyla çalışan, birbiri ardına projeler geliştirmeye devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği 3 projesinde kampanya başlattı...

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı!

Dumankaya İnşaat, Ortadoğulu gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Yeni projeler yolda konu ile ilgili Dumankaya Başkanvekili Barış Dumankaya açıklama yaptı...

Ali Dumankaya: İran ve Ortadoğu pazarına yönelik projeler geliştirilmeli!

İran ve Ortadoğu pazarının Türkiye gayrimekul sektörü açısından önemine değinen DKY İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, pazarın Ortadoğu sayesinde büyüyeceğine değindi...

Dumankaya akıllı ev çözümleri ile uygulamalarda yenilikler sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, akıllı ev çözümleri kapsamında sunacağı, iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, spor ve sağlık çözümleri ile müşterilerinin hayatına değer katan projeler geliştiriyor.

Uğur Dumankaya: 2014 yılı içerisinde 500 milyon TL yatırım gerçekleştireceğiz!

Uğur Dumankaya 2014 yılı içerisinde İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katacak yepyeni iki projenin hazırlıklarına başladık. Yeni projeler ile birlikte 2014 yılı içerisinde 500 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz dedi...

Dumankaya projeler Haberi

Dumankaya projeler

Dumankaya İnşaat Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim istanbul ve Dumankaya Mozaik projeleriyle Dubai'de. 


Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Körfez ülkeleri eskiden Mısır'a Lübnan'a yatırım yapıyordu artık bu Türkiye'ye kaydı. Mütekabiliyet yasasından sonra alımlar hızlandı. Projelerimizde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptık. Körfez'deki yatırımcı Avrupa Yakası'nı tercih ediyor"...