02 / 05 / 2024

Dumankaya Sancaktepeye kaç ön talep geldi

Dumankaya Sancaktepeye kaç ön talep geldi

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Sancaktepe'de gerçekleştireceği yeni projesine, satışa çıkacak daire sayısının yaklaşık 30 katı ön talep geldi. 7 bin ön talep alan projede satışlar yakında başlıyor...

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Mozaik'te 48 ay 0 faiz fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik Evleri 64 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje "Dumankaya Mozaik'te 48 ay 0 faiz fırsatını kaçırmayın" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

DKY İnşaat, Kağıthane'de 200 konutluk projeye imza atıyor!

KAĞITHANE'DEKİ projede 200 civarında konut olacağı bilgisini veren Ali Dumankaya, projenin ruhsat aşamasında olduğunu belirtti.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Dumankaya'dan yüzde 10 indirim!

Dumankaya İnşaat sunduğu kampanyalar ile konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Dumankaya Mozaik, 149.000-TL'den başlayan lansman fiyatları ve stok avantajlan ile müşterilerin beğenisine sunuluyor

Dumankaya İnşaat'tan bayrama özel kampanya!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, farklı projelerinde sunduğu kampanyalar ile konut sahibi olmak isteyenlere bayram önü kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.Dumankaya İnşaat'tan bayrama özel kampanya...

Dumankaya İnşaat'tan bayram fırsatları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, farklı projelerinde sunduğu kampanyalar ile konut sahibi olmak isteyenlere bayram önü kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.Dumankaya Mozaik, ve Dumankaya Horizon projelerinde bayram indirimi..

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'tan Perpa'da kentsel dönüşüm açıklaması!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ile “Kentsel Dönüşüm” panelinde dönüşüm çalışmalarıyla yenilenen Kağıthane’yi anlattı.

Ataşehir Belediyesi, Dumankaya İkon'da 4 konut satacak!

Ataşehir Belediyesi, Dumankaya İkon projesindeki mülkiyeti belediyeye ait 4 adet 1+1 konutu satışa çıkardı. Ataşehir Belediyesi'nin satacağı konutların fiyatları 302 bin 500 TL'den başlıyor... Peki kaç TL'ye kadar çıkıyor? Konutlar ne zaman satılacak?..

Dumankaya Konsept Halkalı'da son 50 daire kaldı! Son gün 15 Kasım!

Dumankaya Konsept Halkalı projesinden konut sahibi olmak isteyenler 15 Kasım 2013 tarihine kadar geçerli 191 bin 700 TL'den başlanyan kampanyayı kaçırmasın. Dumankaya Konsept Halkalı projesinde toplam 50 daire kaldı...

Dumankaya Flex Kurtköy 24 ay sıfır faizle 176 bin 400 TL!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Flex Kurtköy projesinde 176 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla Dumankaya Flex Kurtköy'den ev ya da home- office sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Dumankaya Konsept Halkalı'da 3+1'ler için 3+1 fırsat! Yüzde 10 indirim!

Dumankaya İnşaat projesi Dumankaya Konsept Halkalı'da 3+1'ler için 3+1 fırsat kampanyasını kaçırmayın. Bayrama özel yüzde 10 indirim. Dumankaya satış ofisi bayramın 3. ve 4. günü ziyaretçilerini bekliyor...

Dumankaya Sancaktepeye kaç ön talep geldi Haberi

Dumankaya Sancaktepeye kaç ön talep geldi

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Sancaktepe'de gerçekleştireceği yeni projesine, satışa çıkacak daire sayısının yaklaşık 30 katı ön talep geldi. 7 bin ön talep alan projede satışlar yakında başlıyor.


Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesi, büyük ilgi gördü. Satışa çıkacak daire sayısının yaklaşık 30 katı ön talep toplandı. Proje için şu ana kadar 7 binin üzerinde ön talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı. Büyük çoğunlukla oturumculardan talep aldıklarını söyleyen Dumankaya, sürekli 'satışa çıkın' baskısıyla karşılaştıklarını, bu nedenle satışlara 20-25 Temmuz'da başlayabileceklerini ifade etti. Projeden ilk konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Dumankaya, şöyle devam etti: 


YENİ CAZİBE MERKEZİ 

"Sancaktepe, metro ve şehir hastanesiyle İstanbul'un...