02 / 05 / 2024

Dumankaya Sigorta

Dumankaya Sigorta

Dumankaya Grubu 5 yıldır inşaat sektöründeki personeliyle gerçekleştirdiği çalışan memnuniyeti anketine bu yıl grup şirketlerini de dahil etti. Çalışan memnuniyeti yüzde 70.2'den yüzde 70.6'ya çıktı.

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Dumankaya mağdurlarından TMSF önünde eylem!

Bir grup, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Dumankaya Grubu'ndan aldıkları evlerin inşaatının yeniden başlaması için eylem yaptı.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya ve Fi Yapı'ya Almanlar talip!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya mağdurları 23 Temmuz'da toplanıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Dumankaya Grubu'ndan ev alanlar 23 Temmuz'da toplanıyor.

Dumankaya'dan hak sahiplerine açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar için şirketten açıklama geldi. Hak sahipleri evlerinin teslim edilmesini bekliyor.

Dumankaya İkon'da 115 bin TL'ye!

Türkiye'nin ilk üçüz gökdelen projesi Dumankaya İKON'da fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor

Dumankaya Dizayn'da her blokta farklı manzara! 59 bin TL!

Dumankaya Dizayn'da 35 metrekare stüdyo daireler 59 bin TL'ye satılıyor

Uğur Dumankaya: Konut satışları mayıstan itibaren artar

İnşaat devi Dumankaya, 2010'u fiyatların çok yükselmediği bir yıl olarak öngörüyor

Dumankaya Design'da 59 bin TL'ye!

Dumankaya Design farklı mimarisinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekiyor. Projeden ev alanların manzarası asla kapanmayacak

Dumankaya Dizayn'da 59 bin TL'ye!

Dumankaya Dizayn farklı mimarisinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekiyor. Projeden ev alanların manzarası asla kapanmayacak

Dumankaya Sigorta Haberi

Dumankaya Sigorta

Dumankaya Grubu 5 yıldır inşaat sektöründeki personeliyle gerçekleştirdiği çalışan memnuniyeti anketine bu yıl grup şirketlerini de dahil etti. Dumankaya İnşaat çalışanlarının yanı sıra Athletic-O Spor Kulübü, Dumankaya Pusula, Dumankaya Sigorta ve Dumankaya Toyota gibi grup şirketlerinin de katıldığı ankete göre, çalışan memnuniyeti yüzde 70.2'den yüzde 70.6'ya çıktı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya İK ve iç iletişim stratejilerinin belirlenmesinde bu anketin önemli olduğuna dikkat...