02 / 05 / 2024

dumankaya Superbrands süpermarka ödül töreni

dumankaya Superbrands süpermarka ödül töreni

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi.

Gayrimenkul firmaları markalaşma için çalışıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Superbrands ‘Süper Markalar’ listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Listede özel sektörden Sinpaş'ın, kamudan ise TOKİ'nin listeye dahil olduğunu açıkladı.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sektöre olumlu yansıyacak!

Uğur Dumankaya, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını yorumladı. İndirimin sektöre olumlu yansıyacağını söyleyen Dumankaya şunları söyledi:

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de 72 ay sıfır faiz taksit!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de 72 ay sıfır faiz taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Dumankaya Mozaik Evleri projesinde teslimler Nisan 2017'de yapılıyor...

Dumankaya İnşaat'tan Mayıs ayına özel yüzde 5 İndirim!

Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Dumankaya İnşaat "Sizin bütçenin esnemiyorsa biz esneriz" sloganı ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Mozaik Evleri Dumankaya'da sıfır faiz bahar kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde fiyatlar 210 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yükselen Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyoların fiyatları 320 bin 320 liradan başlayarak değişiyor...

Ali Dumankaya: Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın genel seçim sonuçları değerlendirmesinde bulundu. Ali Dumankaya, " Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." şeklide açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz avantajı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul projesinde daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor...

dumankaya Superbrands süpermarka ödül töreni Haberi

dumankaya Superbrands süpermarka ödül töreni

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi. Ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen tören 15 Eylül akşamı Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde düzenlendi. 


Türkiye'nin Süper markalarının sunulduğu gecede, tüketicilerin tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat’ın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu teslim aldı.


Gecenin ardından görüşlerini dile getiren Cenanoğlu: "Dumankaya her zaman farklı ve yenilikçi tavrıyla ülkemiz insanının gönlüne girebilmiş bir marka. Bunu elde etmek kolay olmadığı gibi mevcudiyetini de devam ettirmek de ekstra bir çaba ve emek istiyor. Dumankaya İnşaat 2014 yılının süper markaları arasında yer alıyorsa, bu başarının altında hedeflerini ve stratejisini iyi belirlemiş yöneticilerimizin ve...