02 / 05 / 2024

Dumankaya Tuzla konut projeleri

Dumankaya Tuzla konut projeleri

2007 yılında Dumankaya İnşaat'ın Tuzla'da, Gizli Bahçe bölgesinde hayata geçirdiği Akdeniz Evleri'nde bulunan daireler 110 bin liradan (450 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

İş GYO Tuzla konut projesi ertelendi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tuzla'da hayata geçirmeyi planladığı konut projesi ertelendi. Şirket ertelemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı...

Gelecek Realist Tuzla konut fiyatları 2018!

Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan Realist Tuzla'da konut fiyatları minimum 325 bin TL, maksimum 335 bin TL olarak belirlendi..

Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İnşaat İdol Tuzla konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016....

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları!

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. AVM’lere 6 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Barış Dumankaya: Daha fazla faiz indirimi gerekli!

İnşaat sektöründeki faiz indirimi beklentisine yönelik değerlendirmede bulunan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. .

İnşaat sektörünün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Dumankaya, "Faiz indirimi sektöre bir nebze nefes aldırsa da sektörün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var. " dedi.

Anadolum İdol Tuzla konut projesi!

Anadolum İdol Tuzla konut projesi ödeme planı kapsamında vade farksız ödemeler yapılabiliyor. Dairelerin 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 6 katlı 4 blok olarak inşa ediliyor.

İnşaat patronları 2015'i değerlendirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 2015'i değerlendirdi.

Dumankaya Adres Natura Tuzla ne zaman teslim?

Dumankaya Adres Natura Tuzla ne zaman teslim sorusuna Temmuz 2014 yanıtını verebiliriz. 22 dönüm alan üzerinde yükselen projeden yüzde 10 indirim imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Dumankaya inşaat daire fiyatına mağaza satıyor!

Dumankaya inşaat, 2014 yılında Anadolu ve Avrupa Yakası'nda yer alan ticari gayrimenkullerini uygun fırsat ve ödeme seçenekleriyle yatırımcılarla buluşturuyor.Dumankaya Tuzla'da daire fiyatlarındaki mağazaları 126 bin TL'den satışa sunuluyor...

Dumankaya Tuzla konut projeleri Haberi

Dumankaya Tuzla konut projeleri



Gizli Bahçe Akdeniz Evleri


Villa tarzında daireleri ve teras bahçeleri ile İstanbul'da Akdeniz'i yaşa


Akdeniz'in sıcaklığını, dinginliğini ve pozitif enerjisini günlük hayatınıza getiren, bir an önce yaşamak isteyeceğiniz eşsiz bir proje Tuzla Aydınlı'da hızla yükseliyor: Akdeniz Evleri! Güneyin mimarisinden esintiler taşıyan konsepti, her katı çevreleyen yemyeşil teras bahçeleri, eşsiz panoraması ile Akdeniz Evleri sizin için hem İstanbul'un karmaşası içinde keyifli bir kaçış noktası hem de değeri hızla artan bir yatırım fırsatı olacak.


57 m2 stüdyodan 215 m2 bahçe dublekse farklı büyüklükte 203 daire. Dairelerde geniş teras bahçeler ve Fransız balkonlar. Kapalı otoparktan doğrudan daireye çıkma imkanı. Yüzme havuzları. Göletler. Club Akdeniz...