18 / 05 / 2024

Dumankaya yeni projesi nerede

Dumankaya yeni projesi nerede

DUMANKAYA İnşaat'ın Sancaktepe'de gerçekleştireceği yaklaşık 1.000 konutluk yeni projesine 4 bin 200 adet ön talep toplandı. Yakında ön satışı başlayacak proje 66 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Dumankaya'dan yeni Fifti- Fifti kampanyası!

Dumankaya, yeni satın alma modeli 'Fifti-Fifti'yle üç projesinden konut alan tüketicinin ödeyeceği parayı yarı yarıya paylaşıyor. Yani 300 bin liralık ev, tüketiciye 150 bine geliyor. Bunun karşılığında ise, Dumankaya evi 10 yıl işletiyor.

Dumankaya İnşaat'tan yeni finansman modeli!

Dumankaya yeni bir finansman modeli geliştirdi. 200 bin liralık ev için 100 bin lira ödeyen alıcı geri kalan 100 bin lirayı dilerse üst kullanım hakkını 10 yıl Dumankaya’ya vererek ev sahibi olabilecek.

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki toplam son 300 konut için geçerli olacak.Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunduğu yeni finansman modeli “Fifti- Fifti”yi tanıttı.

Dumankaya İnşaat'ın yeni tanıtım yüzü Saba Tümer oldu!

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Dumankaya'nın yeni kampanyası nasıl olacak?

Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat yeni sezona sıra dışı bir kampanya ile girecek.

Dumankaya yeni projesi nerede Haberi

Dumankaya yeni projesi nerede

DUMANKAYA İnşaat'ın Sancaktepe'de gerçekleştireceği yaklaşık 1.000 konutluk yeni projesine 4 bin 200 adet ön talep toplandı. Yakında ön satışı başlayacak proje 66 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Kısa süre içinde inşasına başlayacağımız Sancaktepe'de ki yeni projemiz ile Anadolu yakasındaki yatırımlarımıza devam ediyor ve sağlamlaştırıyoruz" dedi. Dumankaya, projenin yatırımcılarına yine çok kazandıracağını da söyledi. 


Vatan...