09 / 05 / 2024

dündar inşaat ataşehir

dündar inşaat ataşehir

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1+1 konutlar 355 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yiğit tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Avunduk tarafından kuruldu.

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

dündar inşaat ataşehir Haberi

dündar inşaat ataşehir

Dündar İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve toplamda 211 konuttan meydana gelen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 178 metrekare olarak tasarlanıyor. 


12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İnlife Ataşehir Evleri 5 bloktan oluşuyor. Projede yer alan blokalr 10 ve 11 katlı olarak tasarlanıyor. 


İnlife Ataşehir Evleri teslimleri 2013 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Proejde; açık- kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, club house, jogging, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


İnlife Ataşehir Evleri fiyatları!


Ataşehir'de Dündar İnşaat tarafından hayata geçirilen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1+1 konutların fiyatları 355 bin liradan başlıyor.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler...