03 / 05 / 2024

Dündar Proje inşaat

Dündar Proje inşaat

Dündar Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülcan Budeanu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi, Kıymet Sokak'ta kuruldu.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

Karahan Proje İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karahan Proje İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet   Karahan tarafından kuruldu.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Almanya inşaat sektöründe normale dönüş süresi 11,1 olarak belirlendi!

Almanya'da koronavirüs salgınının sebep olduğu ekonomik krizin en fazla etkilediği sektörlerden hizmetler sektöründe 11,7 ayda faaliyetlerde normale dönüş beklenirken, inşaat sektöründe bu süre 11,1 ay, sanayi sektöründe de 10,1 ay olarak belirlendi.

Düzce'de inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Düzce Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi'nde inşaat çöktü, yaşanan çökme sonucunda iki işçi yaralandı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Karapınar tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşümde inşaat baronları!

Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Sabri Balaman, bugünkü yazısında ''Kentsel dönüşüm inşaat baronları'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Dündar Proje inşaat Haberi

Dündar Proje inşaat

Dündar Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülcan Budeanu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi, Kıymet Sokak'ta kuruldu. 


Dündar Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...