29 / 04 / 2024

dündar yetişener İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi

dündar yetişener İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı...

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldué!

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Erdal Tatli tarafından kuruldu.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

dündar yetişener İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi Haberi

dündar yetişener İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı. Gelecek 3 ayda işlerin durağan olacağı beklentisindeki inşaat malzemesi sanayicileri ‘temkinli ancak iyimser’.


İMSAD, Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı. İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi Ocak 2015 verilerine göre, önümüzdeki 3 ayda işlerin durağan olacağı sinyalini veren inşaat malzemesi sanayicileri, bu beklentiye rağmen yatırımlarını ve üretimlerini artırmayı planlıyor. Endekse göre İnşaat malzemesi sanayicileri, ekonominin geleceğine ilişkin ‘temkinli ancak iyimser’ bir yaklaşım içinde.


İnşaat malzemeleri sanayinin 2014 yılında 52,3 milyar doları iç pazar ve 21,3 milyar doları ihracat ile birlikte 73,6 milyar dolar tutarında bir büyüklüğe ulaştığını belirten Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi’ni hazırlamaktaki amacımız, Türkiye ekonomisinde ve imalat sanayinde önemli bir paya...