17 / 05 / 2024

Dünya devi BlackRock Türkiyede ofis açacak

Dünya devi BlackRock Türkiyede ofis açacak

BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, Güney Afrika, İsrail ve Türkiye'ye odaklandıklarını ifade ederek "Güney Afrika'da ofisimiz var onu büyüteceğiz. Türkiye'de de ofis açmayı planlıyoruz" dedi...

Dünya devi altın için yeni tahminini resmen açıkladı! Altın yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Dünya devi Goldman Sachs, bu yılın sonu için altın fiyat hedefini 2300 dolardan 2700 dolar/ons seviyesine yükseltti. İşte dünya devinin yayımladığı o raporda yer alan detaylar...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Dünya devi o modeli dünyada ilk kez Türkiye’de üretilecek! Dünyanın gözü o şehirde olacak!

Dünya devi Toyota, ilk şarj edilebilir hibrit aracını yeni Toyota C-HR'yi Dünyada ilk kez Sakarya'da üretecek. Toyota, Sakarya'da senede 75 bin adet batarya üretimine de imza atacak.

Otomotivde müthiş haber! Dünya devi o otomobili Türkiye’de üretme kararı aldı!

Türkiye otomotiv sanayinde bir ilk daha gerçekleşecek. Japonya’nın otomotiv devi Toyota, Türkiye’nin ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR’in, dünyada ilk kez Toyota Otomobil Sanayi Türkiye tarafından Sakarya’da üretileceğini duyurdu.

Türkiye'de dünya devi markaya soruşturma açılmıştı! Nedeni belli oldu işte soruşturma nedeni

Türkiye'de de faaliyet gösteren dünya devi Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın nedeni de belli oldu. Buna göre şirketin fındık alım sürecinde ihlalde bulunup bulunmadığı araştırılacak.

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Dünya ünlü internet televizyonu Netflix, 2022 yılının ikinci çeyreğinde bir milyona yakın kullanıcı kaybetmesi akıllara, ”Netflix, batıyor mu” sorusunu getirdi. İşte detaylar…

Dünya devinden ilginç vardiya! Cuma günleri 14.00'e kadar çalışacaklar

Dünya devi Nestle, çalışanlarına yaz boyu cuma günleri mesainin saat 14.00’te biteceğine ilişkin paylaşımda bulundu.

Evden çalışma iyice oturuyor! Dünya devinden flaş karar

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren evden çalışma iyice oturmaya başladı. Dünya devi Apple, çalışanlarını 3 günlüğüne çağırma planını erteledi.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Keller Williams 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Dünya devi şirketler B20 Kick Off'ta buluşacak!

G 20'nin dönem başkanlığını devralan Türkiye, küresel ekonominin oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor. Servetleri 10 trilyon doları geçen dünya devi şirketler G20'nin iş dünyası kolu olan B20'nin başlangıç toplantısı için İstanbul'da buluşacak

Dünya devi BlackRock Türkiye’de ofis açacak!

BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, Güney Afrika, İsrail ve Türkiye'ye odaklandıklarını ifade ederek "Güney Afrika'da ofisimiz var onu büyüteceğiz. Türkiye'de de ofis açmayı planlıyoruz" dedi...

Dünya devi BlackRock Türkiyede ofis açacak Haberi

Dünya devi BlackRock Türkiyede ofis açacak

Yönettiği fon tutarı 4.5 trilyon dolar olan dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock, Türkiye’de ofis açmayı planlıyor. BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, Güney Afrika, İsrail ve Türkiye’ye odaklandıklarını ifade ederek, “Güney Afrika odağımızda. Orada ofisimiz var ve büyüteceğiz. İsrail’de ofis açacağız. Daha sonra da Türkiye’de ofis açmayı planlıyoruz” dedi. Maijaard, zaman konusunda ise bilgi vermedi.


Saxo Bank’ın Türkiye iştiraki Saxo Capital’in BlackRock’ın kurduğu ve yöneticisi olduğu farklı borsalarda işlem gören yatırım fonlarını Türk yatırımcısına sunmasına yönelik düzenlenen toplantının ardından Milliyet’in soruularını yanıtlayan Maijaard, 1 milyar dolar Türk hissesine yatırım yapan 2 ETF’lerinin bulunduğunu, iShares MSCI Turkey fonlarının 500 milyon dolarlık fon olduğunu ifade etti.

Gelişen ekonomilere karşı nötr olduklarını aktaran Maijaard, Türkiye’ye karşı daha ılımlı olduklarını kaydederek...