03 / 05 / 2024

Dünyan Gayrimenkul adres 

Dünyan Gayrimenkul adres 

Dünyan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kayidoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Dünyan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünyan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kayidoğlu tarafından kuruldu.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Dünyanın en pahalı evleri nerede?

Dünyanın öncü gayrimenkul şirketi Savills, en pahalı evlerin bulunduğu yerleri açıkladı. 335 milyon dolar değerindeki dünyanın en pahalı evi Monaco'da yer alıyor.

İstanbul dünya gayrimenkul pazarında 20'nci sırada!

Alkaş, "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı araştırmaya göre İstanbul'un, "dünyanın en büyük iş merkezleri ve gayrimenkul pazarları" olarak tanımlanan 30 şehri arasında 20'nci sırada yer aldığını da belirtti.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

Avustralya'da dünyanın en büyük gayrimenkulü 325 milyona satışta!

Avustralya'da yer alan ve bir çok ülkeden bile daha büyük olan dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Türk gayrimenkulü dünyanın gözdesi oldu!

Uluslararası kredi derecelendirmesi kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye ve gelişmekte olan ülkelerdeki şirketler hakkında değerlendirmelerin paylaşıldığı bir seminer düzenledi. Türk gayrimenkulü dünyanın gözdesi oldu...

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MİPİM 2014 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MiPiM 2014 bugün başlıyor.MİPİM, 11-14 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenleniyor. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşıyor

Dünyan Gayrimenkul adres  Haberi

Dünyan Gayrimenkul adres 

Dünyan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kayidoğlu tarafından kuruldu.

Dünyan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü taşınmaz ile ilgili alım satım danışmanlığı yapmak. Her türlü gayrimenkul almak, satmak,danışmanlığını ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...