05 / 05 / 2024

dünyanın 2. en büyük mobilya fuarı

dünyanın 2. en büyük mobilya fuarı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Dünya’nın 2. en büyük mobilya fuarı olan Çin CIFF Guangzhou ile uzak coğrafyalardaki ülkelerle 18-22 Mart 2015 tarihlerinde bir araya gelecek.

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Amazon için dünyanın en özel binası inşa edilecek!

Dünyanın en zengin adamı Jaff Bezos, şirketi Amazon için dünyanın en özel binasını yaptırıyor. 2.5 milyar dolara mal olan binada, çalışanların rahatı için her şey düşünüldü. Yetkililer, “Dünyanın en güvenlikli binası” yorumunu yaptı.

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

Dünyanın en lüks mağarası Beckham Creek satışa çıktı!

Soğuk Savaş dönemlerinde sığınak olarak kullanılan ABD Arkansas eyaletindeki Beckham Creek Mağarası'nın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en lüks mağarası olan Beckham Creek, 2.7 milyon dolara satışa çıktı.

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Kuzu Grup, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 46 Türk inşaat sirketi ile yer alarak, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 10’uncu kez Çin’den sonra dünya 2’ncisi oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü dünyanın en uzunu olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü "2 bin 23 metre orta açıklığa sahip 1915 Çanakkale Köprüsü, dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.'' dedi.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

İstanbul mega projeleriyle dünyanın gözdesi oldu!

Ülkemizin hatta dünyanın da en yoğun araç ve yaya trafiğine sahip olan İstanbul her geçen gün dev projelere start veriyor. Bu projeler sayesinde hızla büyüyen kent, dünyanın en gözde mekanı halini alıyor.

dünyanın 2. en büyük mobilya fuarı Haberi

dünyanın 2. en büyük mobilya fuarı

Türk markaları, CIFF Guangzhou Fuarı’yla, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle işbirliklerini artırmayı hedefliyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 18-22 Mart 2015 tarihleri arasında Çin’de ‘CIFF Guangzhou’ fuarına katılıyor. Dünyadan pek çok ülkenin katılımıyla gerçekleşen ‘CIFF Guangzhou’ fuarı Türk mobilyacısının dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi ile ticari ilişkiler geliştirilmesine olanak sağlıyor.


Geçtiğimiz yıllarda da katılım gösterilen CIFF Guangzhou fuarında Türk mobilyacısı bu kez hedeflerini bir adım daha büyüterek Çin kapılarını aralıyor. Fuar öncesi değerlendirme yapan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı İsmail Doğan “Çin dünyanın 2. en büyük mobilya fuarına ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla böyle bir fuara milli katılım sağlamak, Türk mobilyacısı adına oldukça gurur verici. Geçen yıllarda da gerçekleştirilen fuardan sonra Türk mobilyacısı ilk kez Çin’e mobilya sattı .Çin dünyanın en çok...