14 / 05 / 2024

Dupont malzemeleri

Dupont malzemeleri

Norveç’ in sert iklim koşulları altında, Lerkendal Otel ve de Kongre Merkezi’ nin güvenlik ve sürdürülebilirlik performansını arttırmak için DuPont™ Tyvek® FireCurb™ kilit rol oynuyor...

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Alp Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Metal ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkmen Soylu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZKR İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zikri Durmuş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Esenler, Fatih Caddesi, No:8/C'de kuruldu.

Yapı-İnşaat Malzemeleri-Teknolojileri Zirvesi kapsamında 500 Arap şirketi Çeşme'ye geliyor!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi, 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği "Yapı-İnşaat Malzemeleri & Teknolojileri Zirvesi" kapsamında 500 Arap firmasını Çeşme'de Türk meslektaşlarıyla buluşturacak.

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Kom Plastik ve Plastik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Çelik, İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

STA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Özyıldız, Efkan Koç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Kalite İzolasyon Malzemeleri ve Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalite İzolasyon Malzemeleri ve Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Havva Ünlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat'ta kuruldu.

Atoz İnşaat ve Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atoz İnşaat ve Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Mete İşhanı'nda kuruldu.

Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat ve Mobilya Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Tüketim Malzemeleri ve Mobilya Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Fethi Mustafa tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenler, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

DKS İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DKS İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Durmuş, Süleyman Karahan, Yunus Sönmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Dupont malzemeleri Haberi

Dupont malzemeleri

DuPont™ Tyvek® FireCurb™, Lerkendal Otel ve Kongre Merkezi’nin güvenlik ve sürdürülebilirlik performansında kilit rol oynuyor.


Ekim 2013 – Norveç, Trondheim’de bulunan ‘Lerkendal Stadion’ kompleksinin etkileyici bir bölümü olan Lerkendal Otel projesi, stadyumu evi gibi gören Rosenborg Futbol Kulübü’nün görkemli tarihi doğrultusunda başarı için önemli bir hedef olarak belirlendi. En yüksek güvenlik, verimlilik ve sürdürebilirlik standartlarının benimsendiği 35,000 metrekarelik alan ve 75 metrelik yüksekliğe sahip 20 katlı yapı, en son teknolojiye sahip sosyal ve konferans tesislerinin yanı sıra 400 odayı kapsamaktadır. Aslında proje, dünyanın en enerji verimli otelinin tasarlanmasıyla ‘şampiyonluk’ seviyesine gelmeye çabalamaktadır.  


Voll architects’in müteahhit firma Hent AS ve enerji danışmanı firma Rambøll ile birlikte çalışarak tasarladığı bu yeni bina, hem optimum hava geçirimsizliği (0.4 h-1. U-değeri duvarlar için: 0.15...