02 / 05 / 2024

Dupont Türkiye vodafone arena

Dupont Türkiye vodafone arena

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi..

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi açıklandı!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçları İstanbul'da düzenlenen törenle açıklandı.

Akıllı şehirler Türkiye'ye 30 milyar kazandıracak!

Vodafone, Deloitte Türkiye ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından hazırlanan Akıllı Şehir Yol Haritası Raporu'nda, akıllı şehirlerin Türkiye'nin Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'na yılda yaklaşık 30 milyar liralık katkıda bulunabileceği öngörülüyor

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Dupont Türkiye ürünleri Vodafone Arena zemininde kullanıldı!

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi..

Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Türkiye’nin ilk yeşil stadyumu Vodafone Arena Stadı ve Beşiktaş’ın sürdürülebilirlik öyküsünü anlattı.Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı olacak.

Vodafone Türkiye'den 200 milyon TL'nin üzerinde mağaza yatırımı!

Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Şirket 2 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak.

PWC Türkiye'den Süleyman Seba için ilan!

PWC Türkiye, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için gazeteye ilan verdi. 88 yaşında vefat eden Süleyman Seba'nın cenazesi bugün saat 12:00'de Vodafone Arena Stadı'nda yapılacak törenle uğurlanacak.

Türkiye'deki işletmelerin dijitalleşme endeksi yüzde 48!

Vodafone Türkiye ’nin dünyanın önde gelen yönetim danışmanlığı şirketlerinden Accenture ile birlikte yürüttüğü araştırmaya göre, Türkiye ’deki işletmelerin dijitalleşme endeksinin yüzde 48 olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Türkiye dijital geleceği inşa ediyor !

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye’ yi mobil iletişimde, dijitalleşmede dünya ligine çıkarma hedefi doğrultusunda herkese ilham vermeyi sürdüreceklerini belirterek 2014 gündemini açıkladı...

Vodafone Türkiye TEİAŞ'ın fiber altyapı ihalelerini aldı!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, TEİAŞ'ta önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi...

Vodafone, Türkiye'nin en büyük veri merkezini açtı!

Vodafone Türkiye, 80 milyon TL yatırımla İstanbul'da kurduğu yeni veri merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 9 bin metrekarelik alana sahip merkez, Türkiye'nin en büyük veri merkezi olma özelliği taşıyor...

Dupont Türkiye vodafone arena Haberi

Dupont Türkiye vodafone arena

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi. Örneğin Türkiye'de tarım sektöründe ürünlerin belirli bir zaman aralığında hasat edilmesi ve bu nedenle yaşanan maddi kayıplar... Aydınlık, Dupont'un geliştirdiği bir dokunmamış teknik tekstil ürünü olan Tyvek ile bu sorunun artık çözülebildiğini anlattı. "Toprağın üzerine bu ürünümüz serildiğinde hasadın geciktirilmesi ve ürünün peyder pey toplanması mümkün oluyor" diyen Aydınlık, Tarım Bakanlığı ve çeşitli kooperatiflerle bu ürünün kullanımı için görüştüklerini anlattı. Aydınlık, soğuk hava deposu kullanımını azaltan, taze ve düzgün ürünün tüketilmesini sağlayan bu inovasyon ile entegre gıda şirketlerinin de yakından ilgilendiğini söyledi. 

Üzümleri koruyor Erzincan'da çimil üzümünün mumsu tabakasının korunmasında üreticiler Tyvek malçlama teknolojisini tercih etmişler. Bu sayede baran...