18 / 05 / 2024

DuPont Tyvek UV Façade ahşap giydirme

DuPont Tyvek UV Façade ahşap giydirme

DuPont™ Tyvek® UV Façade, İngiltere Bristol’de çağdaş ve sürdürülebilir ahşap giydirmeli yeni bir yapıda koruma sağlıyor.

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Üstün performans sunan Hoover Ultra Vortex ile temizlenen tüm yatak, koltuk, yastık, minder ve ev tekstili ürünleri toz ve alerjenlerden arınır. Hoover Ultra Vortex UV-C ışınlı süpürge fiyatı ne kadar, özellikleri ne?

Beko'dan kaçırılmayacak fırsat! Buzdolabı alana UV temizleme cihazı hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Beko'dan 78 cm ve üzeri genişlikte olan buzdolaplarından birini alanlar 1.589 TL değerindeki UV Temizleme Cihazını sepetine ücretsiz ekleyebilecek. İşte kampanyanın detayları.

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve çarpıcı dizaynlarıyla bütün alanlara uyum gösteren LG UV Artcool klimalar, fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Arçelikte mart ayı kampanyası! 1.000 TL indirim! İşte fiyat listesi!

Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında olan Arçelik, buzdolabıyla UV temizleme cihazının birlikte alımına 1.000 TL indirim kampanyası başlattı. 15 mart tarihine kadar geçerli olacak olan bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

KAÇUV 2. Aile Evini Pendik'te açtı!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi için İstanbul'a gelmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri için 2. aile evini Pendik'te açtı...

Sur Çelik Kapı, Glasscom ve Otantika ile UV ışınlarından koruyor!

İnovatif ürünleriyle güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, camın 100 yıllık dayanıklılığını arkasına alarak ürettiği Glasscom ve Otantika serisiyle sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Türkiye'de inşaat sektörü 10 yılda büyük gelişme gösterdi!

DuPont Building Innovations (DuPont Yapı Çözümleri) Ülke Müdürü, Doğan Öz, İnşaat ve yapı sektörünün 2015 yılı değerlendirmelerini ve 2016 yılı öngörülerini paylaştı...

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

Suricatta Systems acil durum barınakları üretiyor!

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont Tyvek UV Façade ahşap giydirme Haberi

DuPont Tyvek UV Façade ahşap giydirme

Şık bir açık derzli cephe tasarımı sadece yüksek performanslı koruma gerektirmez aynı zamanda estetik görünümden ödün vermeden ustalık da gerektirir. Bu nedenle Point1 Building Systems, çevresi ile uyum için tasarlanmış bir konutta, çekici kırmızı sedir kereste cephe kaplaması uygulaması tasarladığında, DuPont™ Tyvek® UV Façade gelişmiş nefes alan su yalıtım örtüsünün seçilmesi kaçınılmazdı.


Özellikle bu tür uygulamalar için geliştirilen DuPont™ Tyvek® UV Façade, nefes alan su yalıtım örtüsünde DuPont™ Tyvek®’i pazar lideri yapan aynı benzersiz teknoloji kullanılarak geliştirildi. Bu yenilikçi çözüm, havalandırmalı cephe giydirmesi tasarlanan projelerde daha fazla özgürlük ve güven sağlıyor. DuPont™ Tyvek® UV Façade, UV ışınlarının hasarlarına karşı dirençliyken ve tamamen siyah bir kaplama sunarken, güvenilir şekilde rüzgar, su, interstisyel yoğuşma ve hava kaçağına karşı da koruyor. DuPont™ Tyvek®...