05 / 05 / 2024

Durağan Belediyesi imar çalışması

Durağan Belediyesi imar çalışması

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ilçede gerçekleştirilecek imar projelerinin takibi için Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Demir fiyatları resmen çakıldı kaldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son günlerde durağan seyreden demir fiyatları resmen çakıldı kaldı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı! Elinde altını olanlar acil baksın! 9 Şubat altın fiyatları

9 Şubat Perşembe altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Piyasalar depremin etkisi ile durağan işlem görüyor. Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı kaldı! 9 Şubat 2023 canlı altın fiyatları...

Altının yükseleceği tarihleri tek tek bilen ünlü ekonomistten flaş açıklama! “Getirisi altından yüksek olacak!”

Dolar kuru durağan hareketlerine devam ederken gram altın 1.180'den 1.185'e yükseldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten ise herkese kritik bir uyarı geldi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Milli Emlak o ildeki 12 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Sinop Durağan Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Durağan ilçesinde yer alan 9 arazi ile 3 arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

Nisan ayından bu yana durağan bir seyir izleyen gram altın yatırımcısı tedirgin etmişti. Ancak Kasım ayı başından itibaren ibre tersine döndü. Gram altın yukarı yönlü bir grafik çizmeye başladı. Peki gram altının yükselişi devam edecek mi? Gram altın kaç liraya kadar yükselecek.

Gram altını olanlar yaşadı! Altın almadan ve satmadan bu haberi mutlaka okuyun!

Gram altının son dönemlerdeki durağan seyri devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Gram altın, bugün yönünü yukarı çevirerek 987 liradan işlem görmeye başladı. Gram altın kaç lira olacak sorusunun cevabı araştırılıyor.

Araç alacaklar dikkat: 2. el otomobil piyasasında dengeler değişti!

Oto galericiler durağan seviyenin devam etmesiyle ikinci el otomobil fiyatlarında düşüş olacağını öngörüyor.

TOKİ'den Sinoplulara müjde! O ilçeye tam 177 yeni ve ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da 177 konut inşa edecek.

Durağan Belediyesi imar çalışması Haberi

Durağan Belediyesi imar çalışması

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin Revizyonu imar planı çalışmaları kapsamında Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Son aşamaya gelen Revizyon imar planı çalışmalarını değerlendirmek için Belediye Meclis Üyeleri Dursun Demirpençe ve İlyas Öz, İmar Müdürlüğü Personelleri Fatma Yavuzhan ve Hüseyin Çöpoğlu ile birlikte İller Bankası çalışanları Şehir Plancısı Serpil Kılıç, Yüksek Şehir Plancısı Cemal Kaynak ve Ahmet Fatih Coşar’la İmar Çalışmaları hakkında toplantı düzenleyen Başkan Kılıçaslan, çalışmaların hızlandırılması yönünde taleplerini iletti. Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin gelişimi için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Kılıçaslan; “Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden, İller Bankası ile yaptığımız çalışmalarda bizlere yol gösteren, yardımcı olan ilçemizin eksiklerinin giderilmesine vesile olan Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığı Harita Müdürlüğü, Sayısal Harita ve Tersimat Grup Sorumlusu Uzman Ahmet...