05 / 05 / 2024

Duran Gayrimenkul kimin

Duran Gayrimenkul kimin

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedirhan Duran tarafından kuruldu.

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jozef Nahmiyas, İzzet Kasuto Hakan Duran tarafından kuruldu.

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Duran tarafından kuruldu.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

Peker GYO'dan maddi duran varlık alımı açıklaması!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedirhan Duran tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul paylarını GSD Shipping'e satıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk'ten gayrimenkul alıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alım sürecine ilişkin güncelleme yayınladı...

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ufuk Görsoy, Yakup Polat Bozkurt ve Burhan Duran ortaklığında kuruldu. 

Duran Gayrimenkul kimin Haberi

Duran Gayrimenkul kimin

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedirhan Duran tarafından kuruldu.

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) Bir ücret veya...