05 / 05 / 2024

Duran Mesut Eren

Duran Mesut Eren

Birlik Arsa Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Duran Mesut Eren, Nuri Ecevit, Hüseyin Acar tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu.

Orkideh İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Orkideh İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Duran Mesut Eren tarafından kuruldu. 

Birlik Arsa Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Arsa Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Duran Mesut Eren, Nuri Ecevit, Hüseyin Acar tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Ayhan Eren: Dünya'da çevreye duyarlı, tasarruflu ısı ürünlerine odaklanıldı!

İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilen 13. Genel Kurul Toplantısı’nı değerlendiren Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Artık dünya çevreye duyarlı, enerji verimliliği ve tüketimde tasarruf sağlayan ürünlere odaklandı. " dedi...

Saf GYO 31 Mart 2014'te sona eren hesap dönemine ait mali tablolarıyla ilgili açıklama yaptı!

Saf GYO 31 Mart 2014 tarihinde sona eren hesap dönemine ait mali tablolarıyla ilgili açıklama yaptı. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Bekir Eren, Kardemir Karabük Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi!

Kardemir Karabük Demir Çelik ve Sanayi Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Bekir Eren'in Kardemir Karabük Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine atandığını bildirdi...

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi, Tuncay Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde Numara 47 Kat:7'de kuruldu.

Eren Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eren Yapılar İnşaat Limited Şirketi, Erkan Eren tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs 2014 tarihinde Esenler, Mimarsinan Mahallesi, 78 Sokak 'ta kuruldu.

Kuyumcukent GYO Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO Grant Thornton firmasının Türkiye Temsilcisi Eren Bağımsız Denetim'den danışmanlık hizmeti alacak.

Mesut Huriel, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na Mesut Huriel'in seçilmesine karar verildi. Mesut Huriel ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulacak...

Mesut Güleroğlu: Konut satışlarının yüzde 25 artması bekleniyor!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada, seçimler nedeniyle beklemede olan piyasada satışların artabileceğini ifade etti. Mesut Güleroğlu, "Fiyatlarda yüzde 25 artış bekleniyor" dedi

Mesut Akgül: Mamak'a 5 yılda 220 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Mesut Akgül, bugün itibariyle 5 yılda toplam 220 milyonu geçen yatırımların yapıldığı ve işçisi de dahil olmak üzere hiçbir yere borcu olmayan ender belediyelerden birisi olduklarını söyledi.

Erdal Eren: Yüksek faizler en çok mega projeleri etkileyecek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Müteahhit Sektör Meclis Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıların en çok bankacılık sektörüne zarar vereceğini söyledi.

Duran Mesut Eren Haberi

Duran Mesut Eren

Birlik Arsa Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Duran Mesut Eren, Nuri Ecevit, Hüseyin Acar tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Birlik Arsa Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...