02 / 05 / 2024

Duravit banyo mobilyası

Duravit banyo mobilyası

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Türkiye'de yatırım yapan Araplar'ın gözü Türk mobilyasında!

MASKO, katıldığı Dubai Fuarı’nda Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, Ortadoğulu zenginlerin Türk mobilyası almak için bağlantılar kurduğunu anlattı.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Duravit banyo mobilyası Haberi

Duravit banyo mobilyası

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!



Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır. Ne yaptığınızı biliyorsanız, kurulum işlemi kolaydır. Duravit banyo mobilyaları hızlı ve kolay kurulum sağlar, ancak günün sonunda, en iyi sonuçları elde etmek için bazı püf noktalar vardır. Duravit'in teknik eğitmeni Andreas Kader, her şeyi montaj etmek ve ayarlamak için ilgili ipuçları ve püf noktalarını öğrenmekle ilgili her şeyi açıklıyor.


Her şey ayrıntılarda

Tuvalet masalarından uzun dolaplara, Duravit banyo mobilyaları tamamen monte edilmiş ve mükemmel bir şekilde yapılandırılmış olarak gelir. Sağlanan bir montaj rayı her zaman dahil edilir: Bu basit tasarımlı ancak iyi düşünülmüş metal parça, dikkatli bir şekilde birkaç ölçüm yaptıktan sonra...