05 / 05 / 2024

Duravit cape cod küvet

Duravit cape cod küvet

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Güney Afrikalı Müslümanlardan kentsel dönüşüm protestosu!

Müslümanlar, tarihi mahallelerini, kentsel dönüşüme karşı korumak için Cape Town'da protesto gösterisi düzenledi...

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Duravit'ten erişilebilir banyo tasarımları!

Banyolar uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğundan, ileriyi düşünmek ve gelecekteki ihtiyaçları dikkate almak daha da önemli.Sık sık kullanılan bu alana önden kolaylıkla erişilebilmelidir ve alanın kullanımı ayrıca güvenli olmalı.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Global Liman, Riga ve Livorno limanlarını işletme ihalesine katılacak!

Global Liman İşletmeleri, Letonya'nın başkenti Riga limanı feribot yolcu hizmetleri operasyonlarının satın alınması için ön elemeyi geçerken, Cape Verde Cumhuriyeti limanlarının işletilmesi ihalesine katılmaktan vazgeçti.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Duravit 2015'te 10 bayilik daha verecek!

Duravit Türkiye, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu'ya bayilik vererek büyümeyi hedefliyor. Bu yıl 10 bayilik daha vereceklerini söyleyen Ülke, bayiler için aylık 750 bin TL ciro hedeflediklerini belirtiyor.

Alman Duravit lüks banyolarda büyümeyi hedefliyor!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda % 40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı.

Duravit cape cod küvet Haberi

Duravit cape cod küvet

Kısa günler, uzun geceler; kış aylarında ışığı ve sıcağı özleriz. Kendimizi rahat hissettiğimiz, ısınıp rahatlayabileceğimiz sığınaklar ararız. Uzun akşamlarda soğuktan ve ıslaktan uzaklaşmaya imkan veren, duyusal bir molaya uygun yerler. Ya da pilimizi şarj etmek için biraz "kış uykusuna" yatmak isteyebiliriz. Mesela kuzeyde sıcacık bir dağ evi. Ya da evde, kendi banyomuzda tek başımıza.


Evde, küvette mola

Kışın, ışık ve sıcak vücudumuz için temel önem taşır ve konforumuzu ciddi biçimde arttırır. Mesela içimizi ısıtan yoğun bir bitki çayı, yumuşacık battaniyeler ya da sıcak bir banyo. Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir. Bunu, hem baş için hafifçe kıvrımlı kısımda, hem de malzeme seçiminde görebilirsiniz. Küvet, DuraSolid...