04 / 05 / 2024

Duravit hedefleri

Duravit hedefleri

Alman Duravit, üst gelir grubuna hitap eden banyo ve vitrifiye ürünlerini Doğu'ya da taşıyacak. Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, "Bölgedeki tüketim talebi artıyor. Diyarbakır, Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi birçok ile yayılacağız" dedi..

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Ariston Thermo bayileriyle Roma'da bir araya geldi!

Isıtma sektörü ürünlerinde dünya devi Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Roma’da bir araya geldi. Türkiye genelinde 120 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2014 değerlendirmesi yapıldı ve 2015 yılı hedefleri aktarıldı..

Duravit 2015'te 10 bayilik daha verecek!

Duravit Türkiye, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu'ya bayilik vererek büyümeyi hedefliyor. Bu yıl 10 bayilik daha vereceklerini söyleyen Ülke, bayiler için aylık 750 bin TL ciro hedeflediklerini belirtiyor.

Duravit hedefleri Haberi

Duravit hedefleri

Seramik sağlık gereçleri sektöründe faaliyet gösteren Alman Duravit, Türkiye'de hedef büyüttü. Hem gayrimenkul sektörünün büyümesi hem de lüks otel yatırımlarının artmasıyla pazar payını artıran şirket, şimdi de Doğu'ya açılıyor. A ve A plus ürün kategorisinde hizmet veren Duravit, Adana'da kısa süre önce açtığı satış ofisiyle Malatya, Sivas, Erzurum, Elazığ ve Diyarbakır gibi daha önce girmediği illere yayılacak. 


YALIN TASARIMLAR POPÜLER 

Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, bu illerdeki evlerin metrekare büyüklüklerinin oldukça fazla olduğunu, tüketicilerin de banyo ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Artık Türk halkının yurtdışına daha çok seyahat ettiğini ve dünyadaki trendlerden haberdar olduğunu vurgulayan Ülke, "Bizim tasarımlarımız oldukça yalın ve modern. Türkiye'de de tasarımlar beyaz seramiğin ağırlık kazandığı bir çizgiye dönüştü. Duravit dünyada banyo vitrifiye trendlerini belirleyen bir marka"...