18 / 05 / 2024

durmuş yılmaz 500 lira

durmuş yılmaz 500 lira

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücretlilere '500 Dolar' planı için kötü haber! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir canlı yayında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, asgari ücretin 500 dolar olacağı iddialarına karşın "Dolar yerinde durmuyor her gün farklılaşıyor. Biz TL konuşmak durumundayız. Ana ilkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek." dedi.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Ziya Yılmaz’ın serveti 500 milyon dolar!

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl FORBES 100’de ilk kez yer alan isimlerden. Yılaz’ın serveti 500 milyon dolar. 

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Mahmut Yılmaz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Yılmaz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mahmut Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile Pendik, Kavakpınar Mahallesi'nde 8 Haziran' da kuruldu.

Şevki Yılmaz'dan Gölcük'e anaokullu cami!

MİKAV Onursal Başkanı ve ilimizin tanınmış isimlerinden Şevki Yılmaz’ın aracılığıyla Gölcük’te yapılan caminin temel atma göreni gerçekleştirildi. Selçuklu mimarisine göre inşa edilecek cami bin 500 kişi kapasiteli olacak

Durmuş Yılmaz kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Durmuş Yılmaz, ne zamandan beri, TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Yılmaz Mimari Dizayn İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Mimari Dizayn İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haris Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Florya Caddesi, Villa Orkide B Blok'ta kuruldu.

Cem Yılmaz, Loft ve İstinye Park'taki gayrimenkullerini Ahu Yağtu'ya verdi!

CEM Yılmaz, 20 ay evli kaldığı manken Ahu Yağtu'ya boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyecek olan Yılmaz, oğlunun eğitimini de yüksek lisansına kadar planladı...

Mustafa Yılmaz: İzmir'de 500 bin metrekare alan inşaata açıldı!

Milliyet Ege Yazarı Mustafa Yılmaz büyük operasyonu değerlendirerek, son günlerde yaşanan olayların benzerinin İzmir'de de yaşandığını belirterek, İzmir'de 500 bin metrekare alanın imara açıldığını belirtti...

Yuva Kağıthane Yılmaz Ulusoy'un havadan yeni görüntüleri!

2 blok halinde inşa edilen Yuva Kağıthane projesi Yılmaz Ulusoy İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Kağıthane'de yer alan Yuva Kağıthane projesi 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 80 konuttan meydana geliyor.

durmuş yılmaz 500 lira Haberi

durmuş yılmaz 500 lira

Türk lirasının enflasyon karşısındaki dayanılmaz eriyişi ekonominin patronlarını yeni arayışlara itti. 200 liralık banknotun piyasa ihtiyaçlarına cevap vermemesi nedeniyle 500 liralık banknot ve 5 liralık madeni para basılacağı iddia edildi. İddia Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tarafından yalanlandı. 

'500 TL'LİK BANKNOT HAZIRLIĞIMIZ YOK'

Kavcıoğlu, 500 liralık banknot ve 5 liralık madeni para için hazırlık yapıldığı iddialarıyla ilgili, "Böyle bir şeyin konuşulduğunu zannetmiyorum. Bir tane arkadaşın 'tweet'i ile gündemi bu kadar ciddiye almak doğru değil. Bizim böyle bir hazırlığımız, böyle bir beklentimiz yok, vatandaşın ya da piyasanın böyle bir beklentisi yok. Enflasyonun bu noktada biraz artış göstermesi bu işi çok bildiğini düşünen arkadaşların kendilerini gündemde tutmak için attığı bir tweet. Ciddiye alınacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir hazırlığımız da yok" dedi. 

Ziraat...