17 / 05 / 2024

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İsmail Çekmecelioğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Haberi

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi'nde kuruldu. 


Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; BİNA İNŞAATI,  İNŞAAT İLE İLGİLİ PROJE GELİŞTİRME, İNŞAAT İLE İLGİLİ ALIM SATIM VE DANIŞMANLIK işleridir.  Bu işlerle ilgili olarak; a-Şirket kuruluş maksadına giren işler ile ilgili proje, proje etüt, genel etüt, proje uygulama, danışmanlık işlerini yapar, b-Şirket kuruluş maksadına giren işlerin gereğine ve kanuna uygun olarak,menkul veya gayrimenkul kıymetlere  tasarruf edebilir  ve  her türlü  bina  inşa ettirebilir, satın alır, satar, kiralar, kiraya verir, ipotek  alıp  verebilir, bunları teminat gösterebilir. c-Şirketin maksatlarından herhangi biri için uzun veya kısa vade ile ödünç para alır ve herhangi bir senedi tanzim, kabul ve...