07 / 07 / 2024

Dursun Ali Süleymanoğlu

Dursun Ali Süleymanoğlu

Turkuaz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Dursun Ali Süleymanoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da açıldı

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Astech Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astech Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Süleymanoğlu tarafından kuruldu. 

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edif Süleymanoğlu tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Dursun Ali Süleymanoğlu Haberi

Dursun Ali Süleymanoğlu

Turkuaz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Dursun Ali Süleymanoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da açıldı. Turkuaz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turkuaz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,...