19 / 07 / 2024

Dursun Ersöz

Dursun Ersöz

Kale Prekast Polyester Kalıp İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Büker Baş ve Dursun Ersöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray'a haciz şoku!

Dursun Özbek’in haciz işlemi Galatasaray ile Bankalar Birliği arasındaki borç yapılandırması görüşmelerini de durdurdu. Bankalar Konsorsiyumu’na gönderilen yazıda, “Paramız ödenmezse kulübün varlıklarının satışından başka yol kalmıyor” denildi...

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'na köşk yapacağız!

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı ve yeni adaylarından Dursun Özbek, seçildiği takdirde Galatasaray Adası'na bir köşk yapacağını söyledi. 

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haki Ersöz tarafından kuruldu. 

Dursun Boran aidat yüzünden evinden olacak!

Mahalle statüsüne kavuşan Büyükçekmece’deki Alkent 2000’in sakinlerinden olan gazeteci Dursun Boran, 2 bin 351 liralık fahiş aidatı ödemek istemeyince evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Dursun Özbek: Riva ve Florya için zamana ihtiyacımız var!

Dursun Özbek, "Ben sizden projeler için yetki alırken, Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira elde edeceğimizi söyledim. Şu anda bu rakamı da geçeceğiz. Florya'da daha ihaleye dahi çıkmadık. Bu projeler için zamana ihtiyacımız var." dedi.

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol ve Halis Yunus Ersöz ortaklığında kuruldu.

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

Dursun Ersöz Haberi

Dursun Ersöz


Kale Prekast Polyester Kalıp İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Büker Baş ve Dursun Ersöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.Kale Prekast Polyester Kalıp İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalar çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak,ısı yalıtımı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve anasözleşmesin de yazılı olan diğer işler.


Kale Prekast Polyester Kalıp İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Çengeldere Mahallesi, Arnavutdere Çıkmazı...