14 / 05 / 2024

Dursun Uzun

Dursun Uzun

Büyük Tavşanlı Adası Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da, Dursun Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Haluk Dursun: Turizimde çok zor bir yıl geçirdik!

Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti, turizm sektörü temsilcileri ile The Marmara Otel'de buluştu. Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. A. Haluk Dursun basma kapalı gerçekleşen toplantının ardından, basın açıklaması yaptı.

Haluk Dursun: Türkiye, Almanya ve çevresindeki ülkelere tanıtılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Rusya'dan gelen turist sayısında yüzde 30'luk bir azalma gözlendiğini söyledi. Türkiye'de turizm sektöründeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantıların ikincisi İzmir Hilton otelinde gerçekle

Ahmet Haluk Dursun: İznik'in potansiyeli turizmle kısıtlanmamalı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, "Başkanlarımız ile Ankara'da ilk görüşmeyi yapmıştık. Bursa İznik'e neler yapabileceğimizi ve yapılan çalışmaları görmek amacıyla geldik, iznik'teki potansiyeli turizmle kısıtlamamak gerek" dedi.

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden ve Kayseri Mahallesi'ni gezen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri!

Köprüler altyapı projelerinin önemli bir parçası olmakla özellikle coğrafi koşulların ulaşımı engellediği ülkelerde hayati açıdan öneme sahipler. İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri..

Dursun Özbek: Riva arazisine karma proje planlanıyoruz!

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan ve mevcut yönetimde de başkan yardımcılığı görevini üstlenen Dursun Özbek kulübün gayrimenkulleri ile ilgili konuştu..

Kocaeli Uzunçiftlik'e 3,7 kilometrelik altyapı yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Edirne Uzunköprü UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü ‘Uzun Köprü’nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne geçici aday olarak girdiğini söyledi.

Edirne Uzun Köprü UNESCO aday listesine alındı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan dünyanın en uzun taş köprüsü, Dünya Kültür Mirası (UNESCO) geçici aday listesine alındı. Köprünün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınması için Edirne Valiliği hazırlık yaptı.

Edirne Uzun Köprü, UNESCO listesine girdi!

Uzunköprü ilçesindeki, " dünyanın en uzun taş köprüsü " olarak bilinen Uzun Köprü, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ne alındı.

Uzun Köprü'nün UNESCO görüşmeleri Temmuz'da!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü 'Uzun Köprü'nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmek için aday olacağını söyledi.

Mevlana Kavşağı Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı olacak!

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Dursun Uzun Haberi

Dursun Uzun

Büyük Tavşanlı Adası Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te  Dursun Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Büyük Tavşanlı Adası Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a)   Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlemlere aracılık etmek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükuna, kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Şirket her türlü turistlik tesislerde kullanılan ekipmanları...