30 / 04 / 2024

Duru Ata Grup Danışmanlık adres

Duru Ata Grup Danışmanlık adres

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Ciğer tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Muhniz Kandilci tarafından kuruldu.

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Dek Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dek Grup Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Düz tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Duru Ata Grup Danışmanlık adres Haberi

Duru Ata Grup Danışmanlık adres

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi konusu:
Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. -Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı,kontrolü ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetimhizmetlerini yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi adres: Cevizli...