23 / 05 / 2024

Duru Evleri duru evleri

Duru Evleri duru evleri

M.Ç. İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Çatalca'da yeni bir konut projesi inşa ediyor. 2 bloktan meydana gelen M.Ç. Duru Evleri projesinde konut fiyatları 125 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mustafa Karakaş tarafından kuruldu.

Binlerce evim mağduru paralarını 1 ay içinde alabilecek!

Binlerce evim mağduru için fesih düzenlemesi yapıldı. Yeni düzenleme ile mağdurlara paralarını 1 ay içinde alabilme imkanı sunulacak...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Kripto para mağduru hakkını Kamu Denetçiliği Kurumu'nda arıyor!

Son zamanların sık sık gündeme gelen kripto paralar yeni mağduriyetler yaratmaya devam ediyor. Son olarak bir kripto para mağduru KDK'ye başvurdu.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Şırnak'ta terör mağduru aileler yeni evlerine kavuştu!

Şırnak'ta yeni evlerine kavuşan terör mağduru 123 aile yeni büyük sevinç yaşadı...

Hobi bahçesi sahipleri 'yapı kayıt belgesi' mağduru!

Sincan’da hobi bahçesi sahipleri, yapı kayıt mağduru olduklarını iddia ediyor. Yıkım tebligatının elden teslim edilmediğini ifade eden mağdurlar, belediyenin yazdığı cezaları ödemekten dertli...

Antalya Serik'te arazi kavgasının duruşması görüldü!

Antalya Serik'te akrabalar arasında çıkan kavgada Şefik Özkaya'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin 2'si tutuklu, 8 sanıklı davanın ilk duruşması görüldü.

Duru Evleri duru evleri Haberi

Duru Evleri duru evleri

M.Ç. İnşaat Çatalca, Büyükçekmece ve Silivri bölgelerinde yapmış olduğu projelerine bir yenisini daha ekliyor. M.Ç. İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Çatalca'da yeni bir konut projesi inşa ediyor. M.Ç. Duru Evleri, Çatalca'da yükseliyor. 2 bloktan oluşan projede bloklar 7'şer katlı olarak tasarlanıyor. 


Toplamda 44 konutun bulunduğu M.Ç. Duru Evleri, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor.



Konut büyüklüklerinin 80 metrekare ile 124 metrekare arasında değiştiği projede konutların fiyatları 125 bin liradan başlıyor 165 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut satın almak isteyenler ister banka kredisi imkanından yararlanabiliyor, ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.


Teslimlerinin önümüzdeki sene yapılacağı M.Ç. Duru Evleri'nde asansör, otopark ve benzeri sosyal olanaklar bulunuyor.


M.Ç. Duru Evleri ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede,...