17 / 05 / 2024

Duru Park İnşaat

Duru Park İnşaat

Duru Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Salem H Alkhadran, Şerafettin Güler, Mehmet Emin Tokuyan ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksun ve Cengiz Oruç ortaklığında açıldı.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Beyaz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Duru Park İnşaat Haberi

Duru Park İnşaat

Duru Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Salem H Alkhadran, Şerafettin Güler, Mehmet Emin Tokuyan ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.


Duru Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...