19 / 07 / 2024

duş teknesi

duş teknesi

VitrA, yalın çizgileriyle göz dolduran T 70 duş teknesiyle, küçük banyolarını modern ürünlerle yenilemek ve küvetlerini duş teknesiyle değiştirmek isteyenler için, kullanışlı ve ödüllü bir tasarım sunuyor

Aykut Erdoğdu Günkent Sitesi'ndeki villasında kaçak tadilat mı yaptı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun kaçak tadilat yaptığı villasının yer aldığı Günkent Sitesi’nin başkanı eski CHP’li vekil İsmet Önder Kırlı, “Kaçak yapma” dedik ama dinlemedi" dedi...

Adolf Hitler'in doğduğu ev polis merkezi olacak!

Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu Avusturya'daki Braunau am Inn kasabasındaki evi polis merkezine dönüşecek.

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye dönüştürülecek!

Çanakkale Savaşları'nda büyük fayda sağlayan ve yaralanmasının tedavisi sırasında şehit olan Ezineli Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye çevrilecek.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musta Salik tarafından kuruldu. 

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

Ensar Erdoğdu kimdir?

Ensar Erdoğdu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kars Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Ensar Erdoğdu kimdir? Ensar Erdoğdu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması!

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, "İGA, İstanbul Havalimanı 2018 yılı ücret tarifesini avro üzerinden açıklamış ve hemen hemen tüm hizmetlerin fiyatlarına yüzde 30 zam yapmıştır" dedi...

duş teknesi Haberi

duş teknesi

Design Turkey “İyi Tasarım” ödülünün sahibi T 70 duş tekneleri; 70 cm eni, 100 cm’den 170 cm’e kadar değişen 8 boy seçeneği ve 2.5 cm iç derinliğiyle, banyolara yeni bir soluk getiriyor. Su akışını yönlendiren hazne yapısıyla dikkat çeken duş teknesi, alışılmışın dışında kare formunda üretilen çıkış ünitesinin su emme özelliğiyle, etrafı ıslatmadan konforlu bir banyo yapmaya imkan...