20 / 05 / 2024

Duşans İnşaat nerede

Duşans İnşaat nerede

Duşans İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Şanslı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 65 Sokak'ta kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Bazna Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Ormana sıfır konumda yükselen Bazna Residence projesi Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Aydoğdu & Akanlar İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Bazna Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Musa Gül tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Duşans İnşaat nerede Haberi

Duşans İnşaat nerede

Duşans İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Şanslı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 65 Sokak'ta kuruldu.


Duşans İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...