18 / 05 / 2024

Duse Mimarlık Şile

Duse Mimarlık Şile

Duse Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Gümüş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Şile Çavuş Mahallesi' nde kuruldu.

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Mimarlık tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil!

Koray Yavuzer, "Mimarlık mesleği tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Bir projenin kağıt üzerinde iyi olması, güzel olması ancak hedef kitleye hitap etmemesi zaten başarılı sonuçlar almayı mümkün kılmaz" dedi...

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Yapı Kredi GYO, Mar Mimarlık ile anlaştı!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde gayrimenkul için Mar Mimarlık ile anlaştı...

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Öztürk tarafından kuruldu. 

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

CM Mimarlık, Vinero Şaraphane ve Konukevi ile tasarıma yeni yorum getirdi!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yer alan ve iç mimari projesi CM Mimarlık imzasını taşıyan Vinero Şaraphane ve Konukevi, tasarım anlayışı ile endüstriyel mekanlara alışılmışın dışında bir yorum getiriyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Duse Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duse Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Gümüş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Şile Çavuş Mahallesi' nde kuruldu.

Teamfores Mimarlık'tan sürdürülebilir otogar projeleri!

Konsept tasarımı TeamFores Mimarlık ile Vittorio Grassi é Partners tarafından geliştirilen ve ‘köklü bir kent dokusu içerisinde geleceği yansıtan mimari’ anlayışıyla tasarlanan otogar yapıları Muğla ve ilçelerinde yükselmeye hazırlanıyor…

Duse Mimarlık Şile Haberi

Duse Mimarlık Şile

Duse Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Gümüş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Şile Çavuş Mahallesi' nde kuruldu.


Duse Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...