04 / 10 / 2024

düşük faizli konut kredisi kampanyası 2020

düşük faizli konut kredisi kampanyası 2020

Konut sektöründeki kampanyalar, konut satışlarında şimdiye kadarki en yüksek Haziran satışını gerçekleştirdi. Türkiye’de konut satışı Haziran 2020’de; Haziran 2019’a göre yüzde 209.7 arttı ve 190 bin oldu. Banka kredili satışlara büyük talep oluşurken, en çok ikinci el konut satışı yapıldı. 

En düşük faizli konut kredisinde son dakika! Aylık taksit ödemelerini görenler inanamıyor!

Ev almak isteyenler en düşük konut kredisi faiz oranının hangi bankada olduğunu merak ederken, Ziraat Bankası da konut kredisi faiz oranını 2.79 olarak açıkladı.

Düşük faizde değil, yüksek faizde konut fiyatları düşmüşken, ev almak iyidir! 

Düşük faizli konut kredisi ile ev almayanlar sık sık pişmanlıklarını dile getiriyor. Peki düşük faizde fiyatlar artıyor mu? İşte konu ile ilgili detaylar...

Düşük faizli konut kredisi almayan bin pişman oldu! Yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vadeli kredinin taksiti şu an 3.200 TL!

Konut kredisi faizleri fırlamışken, şimdi gündeme geçmişte verilen düşük faizli krediler geldi. Peki yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vade ile çekilen konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte ayrıntılar...  

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Sektör kaynaklarına göre, kamu bankaları düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmayı planladığı belirtildi. Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi hamlesi! Oranlar ortaya çıktı!

Sektör kaynakları tarafından kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatacağı hatta faiz oranlarının da belli olduğu aktarıldı.

Konut sektörü can çekişiyor! Ünlü ekonomist açıkladı! Düşük faizli konut kredisi düzenlemesi bile kurtaramayacak!

Prof. Dr. Hakan Kara sosyal medya hesabından konut fiyatlarındaki reel düzeltmenin devam ettiğini açıklamasının ardından ekonomist Levent Mazılıgüney'den yorum geldi. Güney, konut sektörünün hiç bir şekilde kurtulma şansı olmadığını belirtti.

Kamu bankaları 15 yıl vadeli, yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisine hazırlanıyor iddiası!  

Yeni ev alacaklar, dört gözle düşük faizli konut kredisi kampanyasını beklerken, kamu bankaları ile ilgili bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

1.20 faizli konut kredisinde kulisler hareketlendi! Kimler düşük faizli kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi için araştırmalar hızlanırken, kulisler de hareketlendi. Peki kimler düşük faizli kredi alabilir? İşte düşük faizli konut kredisi şartları...

Düşük faizli kredi kampanyasıyla konut fiyatları yine ralliye başlar!

İstanbul'daki konut fiyatlarında, ölçülebilen son 14 yılın en yüksek reel fiyat düşüşü görülürken 12,6 bin takipçili Hilmi Bozdağ yaptığı paylaşımda konutta talep birikmesi olduğunu söyleyerek, düşük faizli kredi kampanyası olduğu noktada konut fiyatlarının yine ralliye başlayacağını belirtti.

İlk evim kampanyası ne zaman başlıyor 1.20 faizli konut kredisi başladı mı, şartlar neler?

Düşük faizli konut kredisi gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda ev sahibi olmak isteyenlere ilaç gibi gelecek olan "ilk evim kampanyası" yakından takip edilmekte. Düşük faizli konut kredisi çıktı mı, şartlar neler, kimler yararlanabilir?

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

düşük faizli konut kredisi kampanyası 2020 Haberi

düşük faizli konut kredisi kampanyası 2020

Türkiye genelinde Haziran 2020’de yapılan konut satışları tarihin en iyi Haziran ayı verilerinin gerçekleşmesini sağladı. Yine bu dönemde en yüksek aylık kredili satış hacmi gerçekleşti. Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinde, Türkiye genelindeki konut satışlarının 2020 Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 209.7 gibi büyük bir artış gösterdiği belirlendi. 

Kamu bankalarının düşük konut kredisi fırsatları ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kampanyasının da etkisiyle Haziran ayında toplam konut satışı 190 bin 12'ye ulaştı. Sektör temsilcileri, bu ivmenin yıl sonuna kadar devam edeceğini öngörüyor. 

Kamu bankaları tarafından tüketicilerin finansman ihtiyaçlarına uygun koşullarda destek sağlanabilmesi için Haziran'ın başında hayata geçirilen konut kredisi paketinde, birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla...