06 / 05 / 2024

Duygu Argunşah özgeçmiş

Duygu Argunşah özgeçmiş

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde 20 yıl motor garantisi! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarına 20 yıl motor garantisi sunuyor. Peki cihaz en uygun fiyata nerede satılıyor? 

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Ahşap ev için ruhsat gerekir mi? Ahşap ev soğuk olur mu?

Ahşap evler denilince çoğumuzun aklına hemen bungalov evler gelmektedir. Bu yapılar özellikle tatil bedellerinin vazgeçilmez yapıları olmuştur. Peki bu ahşap yapıların özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin yükselecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Bitcoin yükselecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

TOKİ'den alınan konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerinden satın konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi? İşte o sorunun yanıtı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Duygu Argunşah özgeçmiş Haberi

Duygu Argunşah özgeçmiş

Duygu Argunşah kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor?


Duygu Argunşah, 1981 yılında Adana`da doğdu. 2004 yılında başladığı Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde İnşaat Mühendisliğinden 2009 yılında mezun oldu. 2001-2007 yıllarında Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar İnşaat şirketinde çalıştı. 


2007-2009 yıllarında proje sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında başladığı Yüreğir Belediyesi İmar Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak halen çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322...