29 / 04 / 2024

Duygu Su Gülperi kimdir

Duygu Su Gülperi kimdir

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Togg'un yüzde kaçı yerli! İşte tüm gerçekler

Togg ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Togg CEO’su Gürcan Karakaş da ifade edilen günlük 160 adetlik üretime ulaşılması için temmuz ayına vurgu yaptı. Karakaş bu haliyle aracın yüzde 51'inin yerli olduğunu ifade etti. İşte tüm detaylar...

Üretim artacak! Togg Ceo'su teslim edilecek araç sayısını açıkladı!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin teslimat tarihlerine ve üretim adediyle alakalı merak edilenleri cevapladı. Bloomberg HT'nin canlı yayına konuk olan Karakaş, Mayıs ayında 1000'in üzerinde aracın teslim edileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Teknoloji devinden büyük adım! Onlar geliyor

Samsung, EX1 yardımcı robotunu bu sene gün yüzüne çıkarmak istiyor. CES 2023'te konuşan Samsung CEO'su, günlük işleri yapacağını söyledi.

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

Yerli otomobil Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır bekleyenlere haber geldi! Togg nasıl satılacak nasıl alınabilecek? İşte yanıtı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’dan çok önemli bir açıklama geldi. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, yakında yollarda olacak otomobilin nasıl satılacağını duyurdu. Peki açıklamaya göre Togg’u bekleyenler bu otomobili nasıl alabilecek?

Yerli otomobil Togg’un Avrupa’da satışa çıkacağı tarih belli oldu!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil modeli Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, şirketin Avrupa pazarına açılacağı tarihi duyurdu. İşte Togg'un uluslararası arenada yollara çıkacağı o tarih... 

Togg’un fiyatı ne kadar olacak? Togg CEO’su çok net konuştu! Kimsenin bilmediği o planı açıkladı

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’un yollara çıkacağı gün merakla beklenirken “Togg’un fiyatı ne kadar olacak?” sorusuna da yanıt aranıyor.  Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Togg'un fiyatının şubat ayında açıklanacağını belirtti ve Togg'un borsaya açılmasının da gündemde olduğunu söyledi.

TOGG'un şarj menzili ne kadar olacak? Şarj istasyonlarının yerleri belli oldu

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un şarj menzili kaç kilometre olacak, şarj ağı nasıl kurulacak? Merak edilen soruların cevaplarını TOGG CEO'su Gürcan Karakaş merak edilen soruların cevaplarını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Türkiye'nin Otomobili için Honda fabrikasına ilgimiz oldu!

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, TOGG'un, Honda Türkiye'nin Şekerpınar fabrikasının global kararla kapanacak olması sebebiyle bu fabrikaya ilgileri olduğunu belirtti. Karakaş, "Orada geldiğimiz noktada Honda'nın stratejik öncelikleriyle ve fabrikayı kapatma tarihleriyle bizim süreçlerimiz içerisinde bir

Duygu Su Gülperi kimdir Haberi

Duygu Su Gülperi kimdir

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.


İşadamı Ali Ağaoğlu, geçen yıl 30 milyon dolara satın aldığı Çiftlik Adası’na bayramın ikinci günü helikopter ile geldi.


Ağaoğlu ve kız arkadaşı Duygu Su Gülperi helikopter içinde öz çekim yaparak, fotoğrafını Instagram hesabında paylaşıp Marmaris’te olduklarını yazdı.



Adasının önünde demirli lüks yatıyla koylarda dolaşan Ağaoğlu dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde tek başına görüldü. İşadamını tanıyan vatandaşlar uzaktan fotoğrafını çekerek sosyal medyada ’Ağaoğlu Marmaris’te’ paylaşımında bulundu.


Bayır Mahallesi sakinleri Ali Ağaoğlu’nun sık sık satın aldığı adasına helikopter ile geldiğini ve çiftliğiyle ilgilendiğini söyledi.


Ali Ağaoğlu sevgilisiyle zaman zaman jet ski yarışı da yaptı


Hürriyet 



Haber...