28 / 04 / 2024

Duygun Yarsuvat kimdir

Duygun Yarsuvat kimdir

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Hkn Duygun İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Duygun İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Duygun tarafından kuruldu.

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Maltepe’de Yalçın Aytekin ve Mustafa Duygun ortaklığında kuruldu.

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mustafa Duygun tarafından kuruldu.

Duygunlar İnşaat Mermer Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duygunlar İnşaat Mermer Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Duygun tarafından kuruldu. 

Yarsuvat Turizm, Anavarza Otelcilik'e devredildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yarsuvat Turizm A.Ş.'nin Anavarza Otelcilik A.Ş.'ye devir süreci hakkında açıklama yaptı...

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Duygun Yarsuvati: Suada'nın yıkımından memnunuz!

Galatasaray'ın eski başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvati, Suada'nın yıkımı hakkında açıklamalarda bulundu. Yarsuvati, yıkım kararından memnun olduklarını açıkladı.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Duygun Yarsuvat: Galatasaray Anadolu Yakası'na gitmemeli!

Riva projesiyle ilgili soru üzerine Yarsuvat, "Proje maketine bakmadım. Şunu söyleyebilirim; Galatasaray, Avrupa yakasının bir takımıdır ve Anadolu yakasına gitmemesi gerekir." şeklinde konuştu.

Duygun Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duygun Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 3 Mart 2015'te, 240 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Hatice Tuna İşman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Galatasaray'a şok: TT Arena elden gidebilir!

Başkan Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. Yarsuvat "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" dedi

Adnan Polat: TT Arena için çok acele ettim!

Adnan Polat, İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın kendisi ile ilgili ortaya attıkları iddialara çarpıcı cevaplar verdi. Polat, TT Arena'nın açılışındaki konuşması için TOKİ eski başkanı, eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı eleştirdi.

Duygun Yarsuvat kimdir Haberi

Duygun Yarsuvat kimdir

"4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktır. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktırHaftaya Mecidiyeköy’de kuleyi dikmeye başlarız. Ali Sami Yen adını farazi olarak söyledik."


Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, farklı tarzı ile öne çıkıyor. Şeffaflığı ilke edinen ve son mali genel kurul ile pan toplantısında gündemdeki konularla ilgili ince detaylara kadar bilgi veren Yarsuvat, “Benim ruhum öyle. Hiçbir şeyi gizleyemem. Zamanla başka örnekler de çıkacaktır” dedi. Şeffaflığın kulübe daha çok şey kazandıracağını vurguladı.


GALATASARAY'A 16 MİLYON DOLARA MAL OLACAK


Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, bu se­ne­ki 4’ün­cü yıl­dız re­ka­be­ti­ne de de­ğin­di. Ta­kı­mın Sü­per Li­g’­de he­de­fe emin adım­lar­la iler­le­di­ği­ni be­lir­tir­ken, hem şam­pi­yon­lu­ğun hem...