04 / 05 / 2024

Düzce 2015 projeleri

Düzce 2015 projeleri

Düzce'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplandı. DÜZCE İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, 2015 yılı Ocak ayı toplantısında komisyonlarına havale edilen konulan görüşmek üzere bir araya geldi.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatı başladı!

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği ve bir türlü tamamlanamayan 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında yani bir ay sonra açılacağını duyurdu.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık ayında açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında açılacağını duyurdu.

TOKİ Düzce Gümüşova'da 187 konut yaptıracak!

TOKİ Düzce Gümüşova 187 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 9 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Düzce'de 6 ayda 3 bin 268 daireye ruhsat verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.

Düzce'de 6 ayda 3 bin 268 daireye ruhsat verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.

Düzce 2015 projeleri Haberi

Düzce 2015 projeleri

DÜZCE İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, 2015 yılı Ocak ayı toplantısında komisyonlarına havale edilen konulan görüşmek üzere bir araya geldi. 

Toplantıda İl Özel İdaresi Şehir Planlamacısı Serkan Yılmaz da hazır bulundu. 

Toplantıda Merkez İlçeye bağlı Çerkez Taşköprü ve İstilli Köyleri için hazırlanan imar planı tadilatları ile Şaziye Köyü 70 numaralı parselde bulunan yolun kaydırılması ve alanın sanayi alamna dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan imar planı tadilatı görüşüldü. 

Komisyon, konuyla ilgili raporunu, İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısında Meclis'in onayına sunacak. 


Düzce...