07 / 07 / 2024

düzce açılışlar

düzce açılışlar

Düzce Belediyesi tarafından 2 Mart tarihinde toplu açılış yapılacak. Bir süre önce yapımları tamamlanan, Arapçiftliği parkı, Hanımlar Lokali ve Beton Santralinin açılışları gerçekleştirilecek.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

düzce açılışlar Haberi

düzce açılışlar


Düzce Belediyesi tarafından2 Mart tarihinde toplu açılış yapılacak.  Açılışlar için hazırlıklar tamamlandı.


Bir süre önce yapımları tamamlanan, Arapçiftliği parkı, Hanımlar Lokali ve Beton Santralinin açılışları gerçekleştirilecek. 2 Mart tarihindeki açılışların ilki saat 13,30’da Arapçiftliği parkı için olacak. Ardından saat 14,30’da Akçakoca yolu üzerinde bulunan Düzce belediyesi şantiyesi içinde bulunan  Beton santralinin açılışı gerçekleştirilecek. Açılışların sonuncusu saat 15,30’da kalıcı konutlar 3’üncü bölgede yapılan Hanımlar Lokali için olacak.  



Düzce...