19 / 05 / 2024

düzce akçakoca kızılaya bağışlanan bina

düzce akçakoca kızılaya bağışlanan bina

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Milli Emlak ihale: 3 ildeki 31 arsa ve arazi, 8 taksit fırsatıyla satılıyor! 

Afyonkarahisar İscehisar'da, Düzce Akçakoca'da ve Bursa'da yer alan 31 arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor. İşte detaylar...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Reysaş GYO'nun 2 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye ve Düzce Akçakoca ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

düzce akçakoca kızılaya bağışlanan bina Haberi

düzce akçakoca kızılaya bağışlanan bina

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.


Kalander, "Bina dayanıklı bir bina olmadığından yıkılacak ve yerine 40 kişinin kalabileceği 5 katlı otel yapılacak. Otel Kızılay Genel Merkezi tarafından ihale edilecek ve önümüzdeki aylarda yıkımı gerçekleştirilecek. Akçakoca’ya yapılması planlanan Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye...