02 / 05 / 2024

düzce altyapı görüntüleme çalışmaları

düzce altyapı görüntüleme çalışmaları

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

TOGG'dan yeni gelişme: Şarj cihazları ilk kez görüntülendi! Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye hazırlar!

Elektrikli otomobil denilince herkesin aklına ilk olarak nasıl şarj edeceği geliyor. Yerli elektrikli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yerlerini almaya hazırlanıyor.

KYK’dan flaş açıklama! O görüntülere açıklık getirildi..

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden bir açıklama geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü ne dedi?

Bu da oldu! A101'in olay yaratan teknesinin görüntüleri ortaya çıktı! Son dakika: Yarın satışta!

Geçtiğimiz haziran ayında tekne satışı yapan A101, bu ayda tekne satışı yapacağını ilan etti. Ülke gündemine bomba gibi düşen ve sosyal medyada viral olan teknenin ise görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor! Ukrayna'dan korkutan uydu görüntüleri

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'da yaşanan tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor. Maxar'ın yayınladığı uydu görüntülerinde tarlaların boşluğuna dikkat çekilirken, korkutan bir rapor da yayınladı. 

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Konut alacaklar evleri maskeli ya da görüntülü geziyor!

Zingatcom tarafından gerçekleştirilen ankete göre, salgın döneminde, ilanda beğendiği evi görüntülü gezmek isteyenlerin oranı yüzde 54'e ulaştı.

düzce altyapı görüntüleme çalışmaları Haberi

düzce altyapı görüntüleme çalışmaları


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.


Koruma Amaçlı İmar Planının doğru işlemesi amacıyla yapılan altyapı görüntüleme çalışmalarının yanı sıra kazı alanı ve Konuralp'in 2. derece sit alanı 3 boyutlu olarak fotoğraflandırılıyor. 3 boyutlu fotoğraflar Konuralp'te gerçekleşecek olan restorasyon çalışmalarına da kolaylık sağlayacak.



Düzce...