11 / 05 / 2024

Düzce asfalt çalışmaları 2016

Düzce asfalt çalışmaları 2016

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

İşte kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bulunan yapılar!

Kazı alanlarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında da yeraltından adeta tarih fışkırıyor. İşte Türkiye’de gün ışığına çıkan o eşsiz eserler...

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları başladı!

Sulova Belediyesi bir yandan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirirken diğer taraftan da asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlıklarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gölcük'te yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlçe merkezinde yapılacak olan dönüşüm halk tarafından merak konusu oldu Merkez Mahallesi'nde yapılacak olan dönüşüm ile ilgili olarak vatandaşlar, kendilerine bilgi verilmediğini dile getiriyor.

Fatih Mevlanakapı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İstanbul’un birçok semtinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarına Fatih ilçesine bağlı Mevlanakapı Mahallesi de katıldı. Yetkililer mahallenin SİT alanı olduğu için yıkıma alındığını belirtti.

Çanakkale'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çanakkale genelinde 2016 yılı asfalt sezonunda şu ana kadar 40 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin 13 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İstanbul'da bazı ilçelerde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekçi sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Mersin Anamur Belediyesi'nden asfalt çalışmalarına tam not!

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, mahallelerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. Türe, çalışmaların Anamur’a hayırlı olmasını diledi.

İzmit'te kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor!

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi. Yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanın yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Ankara Kızılcahamam'da asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından Kızılcahamam ilçesinde İsmet Paşa Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Düzce asfalt çalışmaları 2016 Haberi

Düzce asfalt çalışmaları 2016


Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nuri Özkasap sokağında devam eden  çalışmalar ile eski asfalt kazınarak cadde yeni serilecek asfalt için hazır hale getirildi.


Nuri  Özkasap Sokağın’da altyapı çalışmalarını  yapan ekipler, asfalt çalışması öncesindeki son eksiklikleri de gidermiş oldu.



Düzce...