05 / 05 / 2024

düzce avni akyol park avm mi olacak

düzce avni akyol park avm mi olacak

1999 yılındaki depremde evleri yıkılan binlerce Düzcelinin sığındığı Konak ve Avni Akyol parkları AKP'li Düzce Belediyesi tarafından borçlarına karşılık Hazine'ye devredildi. AVM tehlikesiyle karşı karşıya bulunan parklarla ilgili karar önümüzdeki günler

Konak ve Avni Akyol parklarının yerine AVM mi yapılacak?

1999 yılındaki depremde evleri yıkılan binlerce Düzcelinin sığındığı Konak ve Avni Akyol parkları AKP'li Düzce Belediyesi tarafından borçlarına karşılık Hazine'ye devredildi. AVM tehlikesiyle karşı karşıya bulunan parklarla ilgili karar önümüzdeki günler

Düzce'deki 2 park borç nedeniyle hazineye devredildi!

Depremde evleri yıkılan binlerce Düzcelinin sığındığı şehir merkezindeki Konak ve Avni Akyol parkları AKP'li Düzce Belediyesi tarafından borçlarına karşılık Hazine'ye devredildi.

Düzce'nin 2 parkı AVM mi olacak?

1999'daki depremde evleri yıkılan binlerce Düzcelinin sığındığı Konak ve Avni Akyol parkları, Belediye tarafından borçlarına karşılık Hazine'ye devredildi. Parklarla ilgili karar önümüzdeki günlerde askıya çıkacak.

Düzce'de ev yangını çıktı!

Beyciler Mahallesi Prestij Konutları A2 Blok'ta Sevda Atak'a ait olan apartman dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Düzce'de apartman dairesi yanarak kullanılamaz hale geldi.

TOKİ Düzce Beyköy Konutları başvuruları! 11 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Düzce – Beyköy toplu konut uygulaması kapsamında 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Düzce Beyköy Konutları başvuruları 11 Ağustos 2014'te başlıyor.

Düzce'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Düzce İli Akçakoca İlçesi'nde 2.282.55 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Akçakoca İcra Dairesi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce avni akyol park avm mi olacak Haberi

düzce avni akyol park avm mi olacak


1999 yılındaki depremde evleri yıkılan binlerce Düzcelinin sığındığı şehir merkezindeki Konak ve Avni Akyol parkları AKP'li Düzce Belediyesi tarafından borçlarına karşılık Hazine'ye devredildi. 

AVM tehlikesiyle karşı karşıya bulunan parklarla ilgili karar önümüzdeki günlerde askıya çıkacak. Devir için geçen hafta belediye meclisinde karar alan ve bunu borçları karşılığında yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçen yıl aldığı 650 bin TL'lik lüks arabasıyla gündeme gelmişti. Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, "Kentin tam merkezinde bulunan ve Düzceliler tarafından 1999 yılında sığınma ve barınma alanları olarak kullanılmış bu iki parkta yapılan imar değişikliği, yeşil alanların park olarak kullanımını engelliyor. Ayrıca Düzce gibi önemli bir deprem şehrinin sığınma ve barınma alanını yok ediyor" dedi. Oruçkaptan, imar değişikliğine dava açacaklarını da...